makinen Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 W ramach rozrywki klasyczny dumvee na bazie wersji M1113. Patrząc na sylwetkę boczną nadal jestem zakochany w klasyce. Baza to Tamiya. Dodatki- zderzak, tylna półka, skrzynka amunicyjna na obrotnicy i barierki to elementy fototrawione autorstwa Tomcata. Załoga i swingarmy wraz z karabinami- Airborne Miniatures. Koła typu super swamper - producenta nie pamiętam. Idealny nie jest i pewnie jakieś niedociagnięcia ma, ale mi sie podoba. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Tiaaa... to ja też chcę robić takie nieidealne... Bomba, i sylwetka, i zagracenie, i brudzenie. Jedyne, co mnie nie przekonuje, to ten głęboki czarny wash na figurkach. Gratulacje i czekam na kolejne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Podoba mnie się - szukałem żeby się do czegoś przyczepić ale nie znam się i nic nie znalazłem takiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Pomogę , plecak to Molle II Rifleman Large Rucksack - dostępny tylko w 2 kolorach : woodland lub 3 Color Desert Pattern. Sam samochodzik chyba najlepszy z dotychczasowych ze stajni makinena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Dobre, nie jest idealny. Dla mnie jest. I te zagracenie , bajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ciekawy pojazd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Ja ci powiem tak. Postaw go na pustynnej szosie dostaw zdjęcie oryginału i szukajcie do czego się możecie przyczepić. Mnie wyrwało z kapci. Szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 W dniu 9.02.2020 o 22:17, Adamo722 napisał: Ja ci powiem tak. Postaw go na pustynnej szosie dostaw zdjęcie oryginału i szukajcie do czego się możecie przyczepić. Mnie wyrwało z kapci. Szacun Dzięki, ale bez przesady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts