makinen Napisano 16 Stycznia 2020 Napisano 16 Stycznia 2020 W ramach rozrywki klasyczny dumvee na bazie wersji M1113. Patrząc na sylwetkę boczną nadal jestem zakochany w klasyce. Baza to Tamiya. Dodatki- zderzak, tylna półka, skrzynka amunicyjna na obrotnicy i barierki to elementy fototrawione autorstwa Tomcata. Załoga i swingarmy wraz z karabinami- Airborne Miniatures. Koła typu super swamper - producenta nie pamiętam. Idealny nie jest i pewnie jakieś niedociagnięcia ma, ale mi sie podoba. 5 Cytuj
kryspacz Napisano 16 Stycznia 2020 Napisano 16 Stycznia 2020 Tiaaa... to ja też chcę robić takie nieidealne... Bomba, i sylwetka, i zagracenie, i brudzenie. Jedyne, co mnie nie przekonuje, to ten głęboki czarny wash na figurkach. Gratulacje i czekam na kolejne! Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2020 Napisano 26 Stycznia 2020 Podoba mnie się - szukałem żeby się do czegoś przyczepić ale nie znam się i nic nie znalazłem takiego. Cytuj
johnrambo Napisano 26 Stycznia 2020 Napisano 26 Stycznia 2020 Pomogę , plecak to Molle II Rifleman Large Rucksack - dostępny tylko w 2 kolorach : woodland lub 3 Color Desert Pattern. Sam samochodzik chyba najlepszy z dotychczasowych ze stajni makinena. Cytuj
imek46 Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 Dobre, nie jest idealny. Dla mnie jest. I te zagracenie , bajka Cytuj
Adamo722 Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Ja ci powiem tak. Postaw go na pustynnej szosie dostaw zdjęcie oryginału i szukajcie do czego się możecie przyczepić. Mnie wyrwało z kapci. Szacun Cytuj
makinen Napisano 12 Marca 2020 Autor Napisano 12 Marca 2020 W dniu 9.02.2020 o 22:17, Adamo722 napisał: Ja ci powiem tak. Postaw go na pustynnej szosie dostaw zdjęcie oryginału i szukajcie do czego się możecie przyczepić. Mnie wyrwało z kapci. Szacun Dzięki, ale bez przesady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi