makinen Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 W ramach rozrywki klasyczny dumvee na bazie wersji M1113. Patrząc na sylwetkę boczną nadal jestem zakochany w klasyce. Baza to Tamiya. Dodatki- zderzak, tylna półka, skrzynka amunicyjna na obrotnicy i barierki to elementy fototrawione autorstwa Tomcata. Załoga i swingarmy wraz z karabinami- Airborne Miniatures. Koła typu super swamper - producenta nie pamiętam. Idealny nie jest i pewnie jakieś niedociagnięcia ma, ale mi sie podoba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 Tiaaa... to ja też chcę robić takie nieidealne... Bomba, i sylwetka, i zagracenie, i brudzenie. Jedyne, co mnie nie przekonuje, to ten głęboki czarny wash na figurkach. Gratulacje i czekam na kolejne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2020 Share Napisano 26 Stycznia 2020 Podoba mnie się - szukałem żeby się do czegoś przyczepić ale nie znam się i nic nie znalazłem takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 26 Stycznia 2020 Share Napisano 26 Stycznia 2020 Pomogę , plecak to Molle II Rifleman Large Rucksack - dostępny tylko w 2 kolorach : woodland lub 3 Color Desert Pattern. Sam samochodzik chyba najlepszy z dotychczasowych ze stajni makinena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Dobre, nie jest idealny. Dla mnie jest. I te zagracenie , bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ciekawy pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Ja ci powiem tak. Postaw go na pustynnej szosie dostaw zdjęcie oryginału i szukajcie do czego się możecie przyczepić. Mnie wyrwało z kapci. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Marca 2020 Autor Share Napisano 12 Marca 2020 W dniu 9.02.2020 o 22:17, Adamo722 napisał: Ja ci powiem tak. Postaw go na pustynnej szosie dostaw zdjęcie oryginału i szukajcie do czego się możecie przyczepić. Mnie wyrwało z kapci. Szacun Dzięki, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi