Xmen Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Tą razą przestawiam model po odnowieniu powłoki malarskiej.Stał na półce pomalowany jeszcze humbrolami.Jako że rozpoczynam serię myśliwców FAA postanowiłem go odnowić.Farbę zmyłem Acetonem i dałem nowe kolory tym razem Hataki.Kalkomanie DP Casper.Lufy działek wymieniłem na Mastera.Niektóre rzeczy udało się poprawić niektóre nie w tym oszklenie ale na pewno prezentuje się lepiej.Można szczelać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Bardzo udana reaktywacja Ładnie zmalowany, podoba mi się delikatne podkreślenie linii podziałowych. Może nie jest to frontowy "obity" weteran ale jako przedstawienie konstrukcji całkiem udany. Daję mocnego "plusa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Szkoda że nie dałeś starej fotki ale model prezentuje się jak nówka sztuka nie śmigana. Ja bym podniósł ten chwytak liny żeby nabrał bardziej rasowego wyglądu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 10 godzin temu, Adamo722 napisał: . Ja bym podniósł ten chwytak liny żeby nabrał bardziej rasowego wyglądu Mówisz i masz.Hak podniosłem bo już raz zdążyłem go urwać.Kocówka haka poszła w p....... nie wiadomo gdzie.Musiałem dobrać z modelu samolotu Blackburn Roc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Bardzo fajna reaktywacja. Jak już ktoś wspomniał, szkoda że nie ma zdjęcia sprzed modernizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 Fajnie, że odnowiłeś a nie złomowałeś. Wyszedł bardzo ładnie po odnowieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 1 godzinę temu, panDespota napisał: Jak już ktoś wspomniał, szkoda że nie ma zdjęcia sprzed modernizacji. Gdybym pokazał jak wyglądał przed odnowieniem to byłby to prawdopodobnie koniec mojej " kariery" na forum.Natomiast ja spaliłbym się ze wstydu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 49 minut temu, Xmen napisał: .Natomiast ja spaliłbym się ze wstydu. A myslisz ze my od poczatku robilismy idealnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Lutego 2020 Share Napisano 23 Lutego 2020 3 godziny temu, Xmen napisał: Gdybym pokazał jak wyglądał przed odnowieniem to byłby to prawdopodobnie koniec mojej " kariery" na forum.Natomiast ja spaliłbym się ze wstydu. Chyba że przed odnowieniem wyglądał lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 16 minut temu, panDespota napisał: Chyba że przed odnowieniem wyglądał lepiej Raczej nie.Jak będę odnawiał Seafire Mk.II to zrobię zdjęcie przed odnowieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Super wyszło. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Lutego 2020 Share Napisano 24 Lutego 2020 Ładny model, bardzo lubię te pacyficzne malowania mnie amerykańskich aliantów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 Super, podoba się, ja mam zrobionego Blackburn Skua mk.II, a czeka na malowanie Barracuda . Powinieneś do kolekcji też sobie cosik dołożyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 3 godziny temu, eldiabllo napisał: Powinieneś do kolekcji też sobie cosik dołożyć. Tyle wystarczy?Seafire Mk.IIc w trakcie renowacji i reszta do złożenia.Brakuje mi tylko Sea Hurricane i Corsair. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 1 godzinę temu, Xmen napisał: Tyle wystarczy?Seafire Mk.IIc w trakcie renowacji i reszta do złożenia.Brakuje mi tylko Sea Hurricane i Corsair. Jeszcze Swordfish i Barracuda,. Chyba, że robisz tylko myśliwce pokładowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 5 minut temu, mig napisał: Chyba, że robisz tylko myśliwce pokładowe. Tylko myśliwce choć Barracuda jest tak brzydka że aż mi się podoba i może sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 22 minuty temu, Xmen napisał: Tylko myśliwce choć Barracuda jest tak brzydka że aż mi się podoba i może sobie kupię. Barracuda też mi się podoba. Szkoda, że dostępna tylko jako shortrun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 9 minut temu, mig napisał: Barracuda też mi się podoba. Szkoda, że dostępna tylko jako shortrun. Na nic innego raczej bym nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 18 godzin temu, Xmen napisał: Tyle wystarczy?Seafire Mk.IIc w trakcie renowacji i reszta do złożenia.Brakuje mi tylko Sea Hurricane i Corsair. No panie, kolekcja piękna zachomikowana. Tyle to aż ja niemam . Nic tylko patrzeć na kolejną pracę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 10 minut temu, eldiabllo napisał: . Nic tylko patrzeć na kolejną pracę . Za jakieś dwa może trzy tygodnie Seafire powinien być gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 2 godziny temu, Xmen napisał: Za jakieś dwa może trzy tygodnie Seafire powinien być gotowy. Ja mam Baracuda na ukończeniu, właściwie zaczynam dziś malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 3 godziny temu, eldiabllo napisał: Ja mam Baracuda na ukończeniu, właściwie zaczynam dziś malowanie No to czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 No to jeszcze Sea Fury i Firefly Mark V - no chyba że tylko II wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Marca 2020 Autor Share Napisano 2 Marca 2020 2 godziny temu, WujekAlice napisał: No to jeszcze Sea Fury i Firefly Mark V - no chyba że tylko II wojna Tylko II wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi