chudyhunter Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 3 minuty temu, laskonogi napisał: nie ma byc rozpostarta jak sztandar ale taka wpół zwisie no to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Lipca 2020 Autor Share Napisano 9 Lipca 2020 1 minutę temu, chudyhunter napisał: no to ok ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 Serio na obiektach nieruchomych flaga nie może powiewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 9 Lipca 2020 Share Napisano 9 Lipca 2020 Stara metoda na flagi, przewiń do 16, 50... https://www.youtube.com/watch?v=NjFmukVDwBs Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 5 godzin temu, laskonogi napisał: ....odkosy sa bardzo delikatne, i kilwater takze stonowany. ja to bym w tej kwestii w ogóle nie szalał - taka wielka łajba czyli Jangcy w dolnej połowie biegu a tam nurt leniwy = kilwater bym zupełnie olał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) 7 godzin temu, M.A.V. napisał: kilwater bym zupełnie olał wisła płynie ze srednią prędkością na 1h = 7,2m/s jangcy 1h = 3,4 - 10,2 m/s (w lecie wiecej bo schodzą sniegi w głórach) na rzece nie możesz stać, musisz cały czas miec włączoną prędkość manewrową - inaczej cie zniesie na mielizny etc i ,.. wiec dlatego zakładam iz odkoś mały + kilwater (wzborzona woda za rufą od silników) musi być. Edytowane 10 Lipca 2020 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 no dobra pany a wiec 16 godzin temu, taltos1 napisał: Stara metoda na flagi, dziękować - tak zrobiłem pomalowałem i zaokrętowałem także załogantów i koncept zaczął nabierać rumieńców no i nieodzowne zdjęcie z lotu ptaka zostało jeszcze trochę ale jak nigdy jestem blizej niz dalej ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) Z ludkami od razu +50 do wyglądu EDIT --------------------------- Jeśli mam być szczery to gdy wsadziłeś łajbe na dioramę to nawet to grube olinowanie jakoś tak się rozmyło i nie rzuca się w oczy Edytowane 10 Lipca 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Fajny warsztat. Ale z lotu ptaka coś nie pykło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 15 minut temu, Markuz napisał: ptaka coś nie pykło pykło widać ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Tym razem chyba uda Ci się dojść i skończyć jak mężczyzna co następnego masz w planach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) 17 minut temu, chudyhunter napisał: co następnego masz w planach? jak to co.... będzie 3 Soya w stoczni Dawaj laskonogi !!! jeszcze tylko musi się trafić czwarty chętny co zainwestuje w tą co jest w ofercie handlowej (cena bardzo okazyjna) : https://modelwork.pl/topic/39910-ssoya-1350-hasegawa-dodatki/ Niech lodołamacze zmonopolizują warsztaty Edytowane 10 Lipca 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 37 minut temu, chudyhunter napisał: dojść i skończyć jak mężczyzna co następnego masz w planach? plany przebogate tak pomiędzy graf spee/lord nelson/zara w miedzy czasie muszę jeszcze rozwiązać temat japońskiego niszczyciela... który lezy i przeraża mnie - cały czas mam przeświadczenie ze za cienki jestem ... wiec kryje się po nocy i czekam na wyrok ... a na poważnie strasznie mnie kusi graff i zara ale do zary nie ma blach znaczy są ale w cenie takiej że ich de facto nie ma a do grafa mam wszystko 21 minut temu, M.A.V. napisał: jak to co.... będzie 3 Soya w stoczni no jest ona faktycznie jako opcja, ale chyba szukam większych przestrzeni, po za tym czekając będę miał się na kim wzorować no teoretycznie jest jeszcze koncept dioramki z shelbotami i przystanią ale to chyba jeszcze nie teraz, no i czeka orp kościuszko/ puławski ale chyba też jeszcze nie jestem gotow na taką przebudowę zgodnie z planami tak wiec planów jak widać jest sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 2 godziny temu, laskonogi napisał: .... po za tym czekając będę miał się na kim wzorować W najbliższym czasie będzie update w temacie jestem w trakcie rycia w kadłubie, ale wrzucę coś dopiero jak będzie po podkładzie żeby nie straszyć zbytnio Poza tym blacharka we wtorek do mnie dotarła - ta prawidłowa - i chciałem się chwycić za helikopterki bo świetne są, ale chwilowo nie mam miejsca na biurku na dodatkowe drobiazgi, a boje się że jak za długo poleżą odłogiem to gdzieś zginą... 2 godziny temu, laskonogi napisał: czeka orp kościuszko/ puławski ale chyba też jeszcze nie jestem gotow na taką przebudowę zgodnie z planami ..... Ja na razie odpuściłem Hazarda bo im bardziej się zagłębiam w tą tematykę, tym więcej niewiadomych i wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 3 godziny temu, chudyhunter napisał: Tym razem chyba uda Ci się dojść i skończyć jak mężczyzna co następnego masz w planach? Ja to chyba bym nie skończył do tych ludzików to bym musiał okulary jak w 13 posterunku założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 57 minut temu, M.A.V. napisał: dopiero jak będzie po podkładzie żeby nie straszyć zbytnio e tam każda fota fajna dawaj dawaj, naucze sie czegos 58 minut temu, M.A.V. napisał: Hazarda bo im bardziej się zagłębiam w tą tematykę, tym więcej niewiadomych i wątpliwości ano własnie ...a ze to nasze wspołczesne to zobowiązuje 57 minut temu, Adamo722 napisał: do tych ludzików to bym musiał okulary jak w 13 posterunku założyć nie przesadzajmy przy 1/700 to faktycznie stanąłem i nie wiem z ktorej zacząć malowanie figurki, w 350 to mi sie nawet udało ręce i głowy powymieniać - ale fakt mega świato było niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 ładnie... ładnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Hej, jest nadzieja na jakiś finał? To był bardzo sympatyczny warsztat, chętnie obejrzałbym skończone dzieło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Października 2021 Autor Share Napisano 4 Października 2021 że galeria... no de facto to powinienem cos takiego strzelić zobowiązuje się do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 Czyli że słowo harcerza! Zatem czekam(y)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 a jak nie chce Ci się robić galerii to chociaż jeszcze kilka fotek wrzuć "całości" żeby można było nacieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Października 2021 Autor Share Napisano 4 Października 2021 stworze stanowisko zdjęciowe i postaram sie sprostać zadaniu choć 4 godziny temu, M.A.V. napisał: nacieszyć oko może być pewnym nadużyciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2021 Share Napisano 5 Października 2021 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi