P@wel Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 A może być sidolux? Sidolux jest używany jako lakier. Na pewno niczego ci nie wyczyści, wręcz przeciwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Dobra ok powiecie mi jaki jest najlepszy aeograf z dyszą 0.3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Iwata jakaś Ale pewnie nie o to Ci chodzi. Iwaty chodzą po 800zł w górę. EW-770 będzie dobry na allegro są dostępne w wersji z dwiema dyszami i dwiema iglicami. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 możesz podać linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 np: ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Ale cena też fajna chciałbym najwiecej do 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Czym różnią się EW-770 od TG-180 ( czy tylko 0,2 i 0,3)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 EW-770 i TG-180 to chyba to samo występuje tylko pod inną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Ale cena też fajna chciałbym najwiecej do 120 Bierz tego z linka. Za mniejszą cenę nie kupisz aerka tej klasy a dostajesz tu dwie dysze i dwie iglice. Wyskrob albo odłóż jeszcze 30parę zł i już. Potraktuj to jako inwestycję w lepsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Ale cena też fajna chciałbym najwiecej do 120 Bierz tego z linka. Za mniejszą cenę nie kupisz aerka tej klasy a dostajesz tu dwie dysze i dwie iglice. Wyskrob albo odłóż jeszcze 30parę zł i już. Potraktuj to jako inwestycję w lepsze modele. Ostach poczytaj dokładniej tą aukcje z linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Ostach poczytaj dokładniej tą aukcje z linka A co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 "Sprzedaż zakończona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Ostach poczytaj dokładniej tą aukcje z linka A co z nią nie tak? Nie widzę nic co by odbiegało od normy. Ale ja mało wiem jakby co ;p EDIT: "Sprzedaż zakończona"E tam, przeca koleś wystawia więcej tego na innych aukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 No chyba tak zrobię a jest na to Gwarancja ?? na ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Sprawdź sobie w opisie aukcji, jak nie będzie to dzwoń/mailuj do sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Witam mam wielką prośbę czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak zrobić okablowanie w modelu iveco magirus z italeri widziałem różne schematy ale kompletnie nic z tego nie kumam ja bym zapodał kilka fotek a ktoś dorysował by mi jak połączyć przewody ,zależy mi na tym bo chcę wystartować w konkursie a nie mogę żadnej fotki w necie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Szukałem ale nie znalazłem: jak podczas jednej sesji malowania aerografem szybko zmienić akryle na emalie bądź odwrotnie? Co jest bardziej ekonomiczne - najpierw malować emalią a później akrylami czy odwrotnie? Oczywiście chodzi mi o czas i ilość zabiegów przy zmienianiu rodzaju farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgb Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 jak się robi to co jest w temacie mojego postu ? najlepszy byłby poradnik opisowo-zdjęciowy w stylu reggiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Wie ktoś coś na temat seta i sola z italki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Szukałem i nic nie mogłem znaleźć więc proszę o pomoc. Czym zmyć akrylowego washa tak żeby nie zedrzeć farby?? Próbowałem wacikiem nasączonym wodą i rozpuszczalnikiem, ale nic się nic się nie zmyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 A co dałeś na farbę, czym ją zabezpieczyłeś przed robieniem washa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 czym ją zabezpieczyłeś przed robieniem washa? Wstyd się przyznać, ale ja nałożyłem ją od razu na farbę. Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Niezbyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Niezbyt.. A masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Podstawowe farby też akrylowe? Jeżeli tak, to raczej nic nie zdziałasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi