Xmen Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Następny myśliwiec FAA skończony.Wbrew pozorom składał się całkiem nieżle.Nie licząc szpachlowania wnęk podwozia to całkiem znośnie.Tak mi się spodobało że będzie jeszcze jeden.Tym razem Mk.II.Wiem jest za czysty ale tak ma być.Można scelać. Gromadka razem. Pamiątka z przeszłości. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Fajnie pomalowany. Podoba mi się wypłowiały kamuflaż. Szkoda tylko że do napisu na ogonie użyłeś takiej 100% czerni. Za bardzo się odcina na całości. Bardzo się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2020 2 minuty temu, panDespota napisał: Szkoda tylko że do napisu na ogonie użyłeś takiej 100% czerni. Dzięki.Krzysiek o jaki napis chodzi?Jeżeli o oznaczenie "6K" to kalkomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Xmen napisał: Dzięki.Krzysiek o jaki napis chodzi?Jeżeli o oznaczenie "6K" to kalkomania. Jezu tak już wale napisy od szablonów, że nie wziąłem pod uwagę iż może to być kalka. Ale ze mnie czoło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Ładnie i zgrabnie. Chyba Kolega z każdym następnym modelem ćwiczy nowe techniki z całkiem udanym skutkiem. Rodzinka prezentuje się znakomicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Dzięki Panowie za pozytywny odbiór modelu,prawdę mówiąc nie spodziewałem się. W dniu 5.04.2020 o 22:03, abtb napisał: Chyba Kolega z każdym następnym modelem ćwiczy nowe techniki z całkiem udanym skutkiem. Tak się bawię.Raz wyjdzie lepiej a raz gorzej.Żadne terminy mnie nie gonią tak że robię bez pośpiechu.Na totalnym luziku. W dniu 5.04.2020 o 22:03, abtb napisał: Rodzinka prezentuje się znakomicie Powoli będzie się powiększać.Zaczynam następny.Też myśliwiec FAA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Za czysty? Stwierdził bym że subtelny, i to sprawia ze jest git, w szczególności że w 72 łatwo można przesadzić z efektami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2020 17 minut temu, Moses napisał: Za czysty? Tak napisałem bo przy 90% pokazywanych na forum moich modeli miałem takie uwagi w komentarzach.Zwłaszcza od "teoretyków" którzy nic nie pokazują a się wielce "mądrują".Generalnie mnie to "wali" bo robię tak jak ja chcę a nie ktoś inny , tylko jest cholernie irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Model fajny, fajnie zrobiony - podoba mi się. Ale z zupełnie innej beczki - oświetlenie chyba za mocne, bo zdjęcia sprawiają wrażenie prześwietlonych i "dają po gałach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Xmen napisał: Na totalnym luziku. Oo! I to jest postawa godna naśladowania 2 godziny temu, Xmen napisał: Zaczynam następny.Też myśliwiec FAA. Tak po cichaczu to liczyłem na paskudną Barracudę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2020 10 minut temu, WujekAlice napisał: oświetlenie chyba za mocne, bo zdjęcia sprawiają wrażenie prześwietlonych i "dają po gałach" Być może.Zdjęcia są "lekko" poprawione. 5 minut temu, abtb napisał: Tak po cichaczu to liczyłem na paskudną Barracudę A to jest pieśń przyszłości.Najpierw trzeba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 A Swordfish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 3 minuty temu, WujekAlice napisał: A Swordfish? Stawiam dolary przeciwko orzechom, że to 4 minuty temu, Xmen napisał: pieśń przyszłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2020 8 minut temu, WujekAlice napisał: A Swordfish? A kto powiedział że będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Powinien. Co jak co - ale on tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2020 4 minuty temu, WujekAlice napisał: Co jak co - ale on tak. Się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Bardzo ładny... zawsze podobała mi się sylwetka tego samolotu, a ten model coraz bardziej przekonuje mnie ażebym sobie takiego sprawił . Świetnie pomalowany i ładne wypłowienia kolorów. Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi