zoltan1 Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Bardzo ciekawe malowanie.Nie jestem ekspertem ale mi bardzo się podoba. Te liny to Mig Jimenez Rigging ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 2 godziny temu, taltos1 napisał: Ale jak to, taki efekt łał i 3 miejsce, za bezkaflowym Langleyem? Lotniskowiec nawet płaski z punktu wygrywa z innymi modelami. Pewnie ze względu na swoją rzadkość występowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 1 godzinę temu, bazylms napisał: Lotniskowiec nawet płaski z punktu wygrywa z innymi modelami. Pewnie ze względu na swoją rzadkość występowania. No niekoniecznie, zwróć uwagę, że pierwsza jest niszczarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2020 ... która tez jest wymalowana schematycznie, komiksowo i SF 1 czy 8, zawsze lepsze od wyimaginowanego i teoretycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Trzecie miejsce ale jest. Jestem w szoku, że ktoś docenił tą Twoja nędzną, pokraczną, nieumiejętnie pomalowaną wypocine, która jedynie stara się udawać okręt. A tak w ogóle to jesteś gUpi i nie umiesz robić statkóF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2020 Dlatego tera robię czołgi, które też sOM sajens fikszyn, bo jak wiadomo czołgi sie nie brudzOM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 pozwoliłem sobie nieco uprzątnąć Panów indywidualne popisy krasomówcze... @Szydercza Gała model zacny jak zwykle. Kafle jak to kafle - ja nie lubię - bo nie muszę lubić wszystkiego - ale Twoje pomimo, że ich nie lubię wykonane są z klasą przyszłościowo sugerowałbym jednak próbę trzymania się tematyki działu Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2020 Ale w zasadzie dlaczego? Przeciez nie było chlewu, pełna kultura i od tego modelu się zaczęło.... i przeciez u mnie we wONtku, więc nikt nie protestował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) 43 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Ale w zasadzie dlaczego? Dlaczego mi się nie podobają kafle ? - bo mi się nie podobają Dlaczego posprzątałem ? - bo będę to robił. Nie ma znaczenia w jakim wONtku. Zapraszam na prv z dalszą dyskusją na ten temat. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez blacman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 ... tym czasem kafle znowu zostały docenione 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 uważam, że nie kafle ale model. Bo model jest zacny. Kafle są w piecach i na podłogach oraz w łazienkach. I tego proponuje się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Gratulacje! 8 godzin temu, blacman napisał: uważam, że nie kafle ale model. Bo model jest zacny. Kafle są w piecach i na podłogach oraz w łazienkach. I tego proponuje się trzymać. Modele to są w pudełkach, a na konkursach ocenia się ich wykonanie, czyli w tym przypadku kafle i ja jednak tego bym się trzymał Edytowane 13 Listopada 2020 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 To chyba nie jest aż tak kontrowersyjne żeby się nie przyzwyczaić (jeśli szukać już zaczepki to w paru miejscach łączenie płytek wypadło na oknie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2020 Autor Share Napisano 13 Listopada 2020 Owszem, jest to przykład karygodnego niedbalstwa z mojej strony, była o tym mowa w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Gratuluję wyróżnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 13 Listopada 2020 Share Napisano 13 Listopada 2020 Tak za kare 3miejsce Bardziej mnie ciekawi jak to jest możliwe że modele w wersji display robisz ze zgrabnymi podstawkami a dla wodnych takie "udane" ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada 2020 Autor Share Napisano 13 Listopada 2020 Co kto lubi Panie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi