Szydercza Gała Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja Podkładzik: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja Zzieleniał, niestety chwilowo skonczyl mi sie dostepny miedzyczas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja (edytowane) Do stoczni, wąchać glona! ... a nie po kątach ... w szyby stukać. Edytowane 26 Maja przez socjo1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Taki sam, jak mój, ale lżejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja A dlaczego Twoj ma z lewej dziure, tam gdzie moj ma... chwyt powietrza? Gdzie on w ogole ma wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja (edytowane) W dniu 20.05.2026 o 17:20, Kapitan_Kurt napisał: Tej pumy? Tego kota EDIT -------------------- W dniu 20.05.2026 o 16:39, Szydercza Gała napisał: Nie, tego pomalowanego w penisy taktyczne to jest najnowsza supertajna technologia opracowana przez naszych naUkowcUF: po prostu CH...JA widać (nawet w noktowizji ) Edytowane 26 Maja przez M.A.V. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 28 minut temu, robertmodelarz napisał: Taki sam, jak mój, ale lżejszy.... Bo to prototyp jest ....i skala inna. Coś się tam jeszcze wklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 2 godziny temu, M.A.V. napisał: W dniu 20.05.2026 o 16:39, Szydercza Gała napisał: Nie, tego pomalowanego w penisy taktyczne to jest najnowsza supertajna technologia opracowana przez naszych naUkowcUF: po prostu CH...JA widać (nawet w noktowizji ) mogę to opowiadać jako dowcip modelarski przy ogniskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja (edytowane) Muszę przyznać, że powoli wątek ten staje się jednym z najbardziej wartościowych ostatnio na forum. Może warto byłoby go wydzielić w osobny warztat - jeśli ktoś na orzykład z zagranicy będzie szukał informacji o robieniu borsuka, łatwiej znajdzie interesujące go informacje, do których trudno byłoby mu gdzie indziej dotrzeć. Edytowane 26 Maja przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 2 godziny temu, Lipstein napisał: mogę to opowiadać jako dowcip modelarski przy ogniskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 6 minut temu, M.A.V. napisał: Mądrego to warto posłuchać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja W złym kierunku zmierzamy Michu, jeżeli ten wONtek uważasz za wartościowy Nie mam większych złudzeń co do jakości mojej tFUrczości pancernej, wiec nie widzę sensu rozlewania jej szerzej. Galerie zawsze daje osobno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Godzinę temu, socjo1 napisał: Muszę przyznać, że powoli wątek ten staje się jednym z najbardziej wartościowych ostatnio na forum. Penisowy kamÓflaz na pewno zainteresuje zagranicznych modelarzy o to sie nie martw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja 42 minuty temu, Szydercza Gała napisał: W złym kierunku zmierzamy Michu, jeżeli ten wONtek uważasz za wartościowy Zgadzam się z przedmówcą, a także z osobą, która zabierze głos po mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja 21 godzin temu, socjo1 napisał: Muszę przyznać, że powoli wątek ten staje się jednym z najbardziej wartościowych ostatnio na forum. Może warto byłoby go wydzielić w osobny warztat - jeśli ktoś na orzykład z zagranicy będzie szukał informacji o robieniu borsuka, łatwiej znajdzie interesujące go informacje, do których trudno byłoby mu gdzie indziej dotrzeć. tylko jak po angielskiemu będzie brzmiało "CH...JA widać "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Can't see shit - oni tam mają trochę inne przekleństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja (edytowane) Godzinę temu, pmroczko napisał: Can't see shit - oni tam mają trochę inne przekleństwa. No to zrymuj po angielsku i im wytłumacz "borsuka, co jajami stuka", Mądralo. Takoż i o atrybutach pumy. Edytowane 27 Maja przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi