Bobek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Drugie podejście w tej skali do szarego Su-35, reszta sprzedana a zatęskniło mi się za tym modelem. Zapraszam do świeżej galerii Edytowane 4 Czerwca 2022 przez Bobek 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Mimo nieco przyciemnych i nieostrych zdjęć Ekstraklasa. Super malowanie, zwłaszcza dysze i stateczniki poziome przyciągają wzrok. Bardzo sympatyczny model. Duży kciuk w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Najedź na zdjęcie i obejrzyj na flickerze może będą ostrzejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Fajnie wygląda. Duży plus za ten wybór kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Całkiem fajny, choć zdjęcia trochę przeszkadzają żeby to dokładniej ocenić. Ładne malowanie i bardzo podobają mi się silniki i przebarwienia na sterach. Trochę mniej mi się podoba styranie powłoki lakierniczej, ale ten kamuflaż to wyzwanie dla modelarza i pewnie trudno z tego dużo więcej wyciągnąć. Z uwag to mam jeszcze do koloru głowic R-27R, są moim zdaniem zbyt żółte, a powinny być raczej kremowe. Ale model bardzo udany, szkoda że zdjęcia nie pozwalają pooglądać detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Niewiem jak linkowac zeby nie było straty jakości. Żółty rzeczywiście jest co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Myślę że jakość zdjęć to nie wina hosta tylko jednak autora.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 A w chodziłeś na flickera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 A przepraszam, tam faktycznie dużo więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Szacun. Naprawdę ładnie zrobione. Bakłażan trafiony idealnie. Bomba naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Aaaaa, szefie!! Dysze w środku jasno szare powinny być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Aha, Chibiny na końcach mają radioprzezroczyste końcówki. Dla tego są w tym samym kolorze co końcówki sterów pionowych i powierzchnia natarcia na prawym stateczniku pionowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Chodzi o to że ta granica jest bardziej zaznaczona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 A jeszcze wygląda na to że 03 czerwony w baklazanie nie nosił Chibiny... A to mi powiedział mój rosyjski kolega modelarz.. chyba że był w kamuflażu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Apek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Dysze są szare w środku, może nie białe ale sa, tu kontrastowe światło daje efekt czerni. Fakt z końcówkami Chibny oraz tym ze szarych suk z nimi nie widziałem, co nie oznacza ze jak mi się bardzo podobają to nie można założyć. Kwestia czasu jak załoza Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Bobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Powiem Ci więcej, ja też mam zero 3 z Chibinami. Bo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Z tego co zrozumiałem z ruskich internetow wszystkie Su 34 mają, a Su 35 to na razie tylko te co na wojnę lecą. A Su 27 w Sorbcije to jeszcze wolniej wyposażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Dlatego wyszedłem z założenia, ze kwestia czasu kiedy założą im i rakiety i chibny. Bakłażan mi bardziej podchodzi niż błękitne kamo, a znowu w kamo maja lepsze podwieszenie. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 W każdym bądź razie model bardzo się podoba. Szacun za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Nie planujesz Su 30 SM od Zwiezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi