Pxxx Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) ' Edytowane 7 Stycznia 2021 przez Piotras 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Bardzo fajny model, pobrudzony z wyczuciem. Fotki także bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Super model. Brudzenie idealne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Śliczny samolot, bardzo udany model, przyłączam się do opinii powyżej. Zafrapowały mnie czarne golenie podwozia. W sumie sam nie wiem, inne Kobry z tej jednostki miały golenie pomalowane na czarno i miejscowo odrapane do metalu. Może to kwestia czasu wykonania fotografii? Dociekliwość wywołana nagłą chęcią, żeby sobie podobną Kobrę zrobić. Mam sentyment do tego modelu, bodaj drugi mój model malowany aerografem, będzie ze trzynaście lat temu... jak ten czas zasuwa. Pozdrawiam Hubert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 17 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Dzięki za komentarze. Nie, nie są czarne. Na zdjęciach wyszły ciemne bo jest to zinc chromate green, w sumie to nie specjalnie zagłębiłem się w temat. Mam Hase jeszcze i tam planuje bardziej się wczuć, bo model lepszy. A samolot jest super, bardzo je lubię byle nie w bolszewickim malowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebu Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Zdjęcia perfekto, a model miód malyna! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 bardzo mi się podoba - super te okopcenia wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Fajnie wyglada, a ze zdjecia tez dobre to razem efekt rewelacyjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Gratuluję udanego modelu - M.A.V. - faktycznie okopcenia są szczególnie urokliwe - aż mnie korci żeby zerknąć na regał z lotnictwem jak wrócę do domu - ALE NIE - zacząłem Porsche to skończe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 Również mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 17 Sierpnia 2020 Share Napisano 17 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Piotras napisał: Nie, nie są czarne. Na zdjęciach wyszły ciemne bo jest to zinc chromate green, w sumie to nie specjalnie zagłębiłem się w temat. Mam Hase jeszcze i tam planuje bardziej się wczuć, bo model lepszy. A, faktycznie, na niektórych zdjęciach widać zieleń. Rzeczywiście, bardzo ciemne wyszły i na większości zdjęć wydaje mi się, jakby były czarne. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi