mandrivecs Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 50 minut temu, patrykd napisał: Te symbole są tożsame na dzień dzisiejszy z ze swastyką. Ot cały mój ból d.... A ten symbol na Rosomaku ci się poprawnie utożsamia? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 6 Października 2023 Autor Share Napisano 6 Października 2023 Model dostał lakier. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 7 Października 2023 Autor Share Napisano 7 Października 2023 Model dostał wash i nieco kurzu na opony. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Października 2023 Share Napisano 7 Października 2023 Podoba się - fajna robota. Koła wyglądają naprawdę dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 7 Października 2023 Autor Share Napisano 7 Października 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Października 2023 Autor Share Napisano 10 Października 2023 Doszło trochę syfu w nadkola i na podwozie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 A jak tam jest z elektronika? Toto nie ma żadnej anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 49 minut temu, makinen napisał: A jak tam jest z elektronika? Toto nie ma żadnej anteny? Pewnie będzie jedna, albo dwie z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 @Kowalec222- spieprzyłeś coś z tyłu pojazdu, że żadnego foto nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 Fajnie, ale odcień zieleni mało współczesny jednak. Wiem, że ciężko dobrać, ale chyba za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Października 2023 Autor Share Napisano 13 Października 2023 W dniu 10.10.2023 o 11:43, makinen napisał: Toto nie ma żadnej anteny? W dniu 10.10.2023 o 12:33, mandrivecs napisał: będzie jedna, albo dwie z tyłu W dniu 10.10.2023 o 13:31, makinen napisał: spieprzyłeś coś z tyłu pojazdu, że żadnego foto nie ma ? Cicho... W dniu 10.10.2023 o 13:47, johnrambo napisał: Fajnie, ale odcień zieleni mało współczesny jednak. Wiem, że ciężko dobrać, ale chyba za jasny. Jeszcze trochę olejami podziałam, generalnie na zdjęciach w sztucznym oświetleniu wygląda na jaśniejszy nią na żywo. Długo się zastanawiałem nad tym co kolega Patryk napisał i w końcu zamalowałem te kacapskie v-ki, teraz jest zdobyczny SF. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 Jest teraz historia pojazdu jakaś w tle. Bardzo fajny model tak przy okazji. Widać że znasz się na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1124 Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 Świetnie wygląda; szczególnie ta pozostałość V pod flagą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Października 2023 Autor Share Napisano 13 Października 2023 Dzięki, długo się zastanawiałem czy zamalować ale nie żałuję, dobrze wygląda i chyba faktycznie pozostawienie tych oznaczeń w obecnej sytuacji było niestosowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 (edytowane) Godzinę temu, Kowalec222 napisał: Dzięki, długo się zastanawiałem czy zamalować ale nie żałuję, dobrze wygląda i chyba faktycznie pozostawienie tych oznaczeń w obecnej sytuacji było niestosowne. Bez przesady, modelarstwo to też często komentarz i kronika bieżących wydarzeń, a niekoniecznie demonstracja swoich sympatii. Kolegów od niemieckiej pancerki czy lotnictwa czekałaby spora praca przy zamalowywaniu wszystkich swastyk Natomiast zgoda w tym, że wygląda ciekawiej, niż wersja pierwotna, dostał swoją historię. Często też wiele zależy o kontekstu: Na marginesie - podbijam pytanie Makinena - one nie mają żadnej łączności? Nie brakuje tu anten? Edytowane 13 Października 2023 przez kryspacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Października 2023 Autor Share Napisano 13 Października 2023 Godzinę temu, kryspacz napisał: modelarstwo to też często komentarz i kronika bieżących wydarzeń, a niekoniecznie demonstracja swoich sympatii. Też jestem tego zdania, jednak łatwo jest to opacznie zrozumieć, zwłaszcza kiedy chodzi o konflikt , który trwa i to tak blisko naszych granic. Jeśli chodzi o anteny to oczywiście będą, nawet na jednym ze zdjęć gdzieś wyżej była widoczna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Fajnie to wychodzi, daje kopa żeby swojego skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Października 2023 Autor Share Napisano 16 Października 2023 To działaj, działaj, ja w sobotę miałem chwilę to poszły oleje na budę, wieża musi poczekać. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 17 Października 2023 Autor Share Napisano 17 Października 2023 Wieża doczekała się olejowania, doszło też trochę kurzu na dolne partie pojazdu, myślę że powoli do brzegu... Pozdrawiam Do jutra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 18 Października 2023 Autor Share Napisano 18 Października 2023 Dzień Dobry, Jednocześnie z K4386 trwają prace nad zaczętym wieki temu Typhoon K od Takoma. Pierwsze zdjęcie stan po wyjęciu z "szafy", następnie ostatni rzut oka do wnętrza przed zamknięciem i lecim z podkładem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 19 Października 2023 Autor Share Napisano 19 Października 2023 Tym razem jako baza dużo ciemniejsza zieleń, jakiś pomysł jest zobaczymy jak się to rozwinie... Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Października 2023 Autor Share Napisano 20 Października 2023 Wczoraj przyszedł mi do głowy pomysł żeby tego Typhoona K zrobić w malowaniu, które będzie totalnym SF. Jak pomyślał tak zrobił Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Kamuflaż wyszedł pierwsza klasa. Pam Porucznik to jednak fachowiec jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Jak chcesz Korda na dach to pisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Października 2023 Autor Share Napisano 20 Października 2023 12 minut temu, SnajperTBG napisał: Jak chcesz Korda na dach to pisz:) Dzięki, mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi