M.A.V. Napisano 18 Października 2021 Autor Share Napisano 18 Października 2021 Ay Ay! Sir ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 robiom sie kominy..., czekam na plany... ale kolega podesłał mi screan z WOW tam jest na przestrzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) A tak sobie przechodziłem obok i mówię, a co tam, wpadnę, wpadnę i zobaczę co tam chłopacy robią https://c.tenor.com/Adg8-XpUrEIAAAAC/john-travolta-confused.gif Edytowane 13 Listopada 2021 przez chudyhunter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2021 Autor Share Napisano 13 Listopada 2021 8 minut temu, chudyhunter napisał: A tak sobie przechodziłem obok i mówię, a co tam, wpadnę.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Zaraz będzie 2 lata od posta powyżej, więc chyba tera powinno byc tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca W dniu 18.10.2021 o 14:50, M.A.V. napisał: ale takiej "otwartej" dziury nie ma - jak widać słońce świeci od drugiej strony więc gdyby tak był duży otwór na przelot to byłby jakiś ślad i na pewno jaśniejszy obszar na zdjęciu ( no nie du końca bo daszki rozpięte więc i cienie dają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi