Moses Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 No całkiem całkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 Trochę w temacie a trochę nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Trochę w temacie a trochę nie Norweg czy Duńczyk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Ani jedno ani drugie Przyjrzyj się "vyzbroyowi" i kombinuj dalej. Ew. wyniki konkursu będą ogłoszone w galerii Mała podpowiedź - "Maple herring" from Baden–Soellingen Edytowane 15 Stycznia 2021 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 14 minut temu, abtb napisał: Ani jedno ani drugie Przyjrzyj się "vyzbroyowi" i kombinuj dalej. Ew. wyniki konkursu będą ogłoszone w galerii Mała podpowiedź - "Maple herring" from Baden–Soellingen To nie jest mała podpowiedź tylko wprost powiedziałeś, że RCAF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 Brawo Wygrał pan łopatę do śniegu. Odbiór osobisty u sponsora w ciągu 48 godzin. Po tym czasie nagroda przechodzi na własność sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Jedynie pińcyt kilometrów, na pewno warto się przejechać po tą łopatę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 Tym bardziej, ze będziesz pierwszym, który obejrzy na żywo prawie całą "Ławicę śledzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Coś czuję że już dzisiaj do porannej kawy zobaczymy nową galerię nowego śledzia. Coś za cicho jest w eterze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 9 minut temu, rudy0007 napisał: Coś czuję że już dzisiaj do porannej kawy zobaczymy nową galerię nowego śledzia. Coś za cicho jest w eterze Chyba jednak nie.Ta cisza to wygląda na brak weny i motywacji do klejenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 2 minuty temu, Xmen napisał: Ta cisza to wygląda na brak weny i motywacji do klejenia. U tego jegomościa takie rzeczy? W tym przypadku to niespotykane, a poza tym przecież miał urlop w tamtym roku. Ten się nie liczy bo za krótko trwa jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 5 minut temu, rudy0007 napisał: U tego jegomościa takie rzeczy Myślę że każdego to dopada.Prędzej czy później.Dobra trzeba kończyć tą dyskusję bo nas gospodarz wątku pogoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 7 godzin temu, rudy0007 napisał: Coś czuję że już dzisiaj do porannej kawy zobaczymy nową galerię nowego śledzia. 7 godzin temu, Xmen napisał: Chyba jednak nie. 7 godzin temu, Xmen napisał: Dobra trzeba kończyć tą dyskusję bo nas gospodarz wątku pogoni. Ja się cieszę z każdej dyskusji w warsztacie. Nawet tej o paniach w koronkowej bieliźnie Na razie "rozmieniłem się na drobne" i zapinam kilka tematów. Można przyjąć teorię, że luty będzie miesiącem galerii Ale jakby co poniektórzy byli niecierpliwi, to parę fotek dzisiaj pstryknąłem do porannej kawy. "Zimowi goście" Zapraszam do komentowania. W końcu ptak to prawie jak samolot - sam lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Ładne ptaszki.Ten na drugim zdjęciu jest fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Dwie B43 pod Starfajterem? Ciekawe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 Nawet bardzo. I w dodatku w dwóch kolorach. Dość tajemniczy projekt się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 2 godziny temu, abtb napisał: Zapraszam do komentowania. 1 - sikorka bogatka 2 - dzwoniec (chłopiec) 3 - dzwoniec (dziewczynka) 4, 5 - grubodziób Fotografowanie i identyfikacja karmnikowej ptaszarni za oknem to jedno z moich ulubionych zimowych zajęć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 Tak ogólnie to chyba duży Antek jest tu głównym bohaterem Ja tam wolę Gile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2021 4 godziny temu, mirage3 napisał: Dwie B43 pod Starfajterem? Nie będę ściemniał - będzie bogato: 2 godziny temu, mirage3 napisał: Tak ogólnie to chyba duży Antek jest tu głównym bohaterem Głównym tak, ale artbox zobowiązuje: A poza tym chyba każdy mój warsztat ma bohatera drugiego planu. Ot, takie skrzywienie "zawodowe" 12 godzin temu, Xmen napisał: to wygląda na brak weny i motywacji do klejenia. Coś w tym stwierdzeniu niestety jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 17 Stycznia 2021 Share Napisano 17 Stycznia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Grzes napisał: 1 - sikorka bogatka 2 - dzwoniec (chłopiec) 3 - dzwoniec (dziewczynka) 4, 5 - grubodziób Fotografowanie i identyfikacja karmnikowej ptaszarni za oknem to jedno z moich ulubionych zimowych zajęć. # me too Fajnie, że nie samym modelarstwem człowiek żyje (i siedzeniem w domu). abtb - Z zainteresowaniem przyglądam się Twojemu Wielkiemu Ptakowi (nie komentuję, bo merytorycznie nie moja działka, ale popatrzę miło), natomiast te małe wzbudziły we mnie zachwyt! PS. Po COVIDzie wciąż czuję się dość do d... ale dziś na nartkach przehulałem z przyjaciółmi 5 godzin po laskach i wydmach w okolicy Józefowa i Wiązowny pod Warszawą... Są chwile kiedy modelarstwo musi zejść na bok, zwłaszcza, że nad moddelami możemy tracić wzrok i dostawać zwyrodnień kręgosłupa 24h/dobę/365 dni w roku a kto wie czy i kiedy jeszcze prawdziwa zima do nas zawita?... (koniec OT) Edytowane 18 Stycznia 2021 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 7 godzin temu, socjo1 napisał: dziś na nartkach przehulałem A ja w sobotę z dzieciakami zaszalałem i zaliczyliśmy kulig i ognicho z kiełbaską. Ale była frajda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Października 2023 Autor Share Napisano 4 Października 2023 Odkopuję, bo coś czuję, że będzie finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Października 2023 Share Napisano 4 Października 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi