bożo wpożo Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 (edytowane) Ciągnik : Edytowane 6 Listopada 2020 przez bożo wpożo 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Brzydki jak zwykle! Skąd Ty dobierasz te szkarady?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 jak zwykle. A swoja drogą teraz za drugi kolor, dachu np., trzeba dopłacać, a wtedy ciężarówkom nie żałowali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Jestem na tak!co następne w kolejce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 Piotr - chciałem za rozbabrańców ( MAZy 537 ) się wziąć , ale zobaczyłem w internatach zdjęcie jedno które mnie tak zainspirowało , że rozbabrańcy muszą poczekać . Warsztat wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 Świetny model. Gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Szkarada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) Wykonanie na najwyższym poziomie. Właściwie to w tytule mógłbyś wpisać skalę 1:1 i nikt nie połapałby się, że to model. Wygląda jak prawdziwy. Będziesz do niego dorabiał jakąś naczepę? Edytowane 12 Listopada 2020 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Listopada 2020 Share Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Jak zawsze klasa model. Czy jakiś odwłok jest przewidziany? Edytowane 20 Listopada 2020 przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 Cacuszko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi