M.A.V. Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada PS: żonka mi zajrzała przez ramie i zapytała czy to pojazd obwoźnego sprzedawcy łóżek polowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia W dniu 30.11.2024 o 14:29, M.A.V. napisał: PS: żonka mi zajrzała przez ramie i zapytała czy to pojazd obwoźnego sprzedawcy łóżek polowych Tak to niestety wygląda, cała dotychczasowa robota jak krew w piach, niewiele tego będzie widać pod tym kurnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano Niedziela o 18:13 Share Napisano Niedziela o 18:13 No dobra, kurnik zamknięty, można wpuszczać drób I przymiarka do podstawki, choć na razie bez sprecyzowane koncepcji na scenkę: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Niedziela o 18:16 Share Napisano Niedziela o 18:16 Podoba mi się pomysł na scenkę też ! Te ludziki to czyj wyrób ? bo wyglądają na b.ładnie zdetalowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano Niedziela o 18:23 Share Napisano Niedziela o 18:23 (edytowane) 7 minut temu, M.A.V. napisał: Podoba mi się pomysł na scenkę też ! Te ludziki to czyj wyrób ? bo wyglądają na b.ładnie zdetalowanych Dzięki! Ludziki to zbieranina przypadkowych zakupów z Aliexpress, plus polskie hełmy od załogi rosomaka i rewelacyjna broń produkcji kolegi @Skinn3r 'a Edytowane Niedziela o 18:24 przez kryspacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano Niedziela o 20:10 Autor Share Napisano Niedziela o 20:10 Super robota - masa pracy włożona! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Poniedziałek o 09:18 Share Napisano Poniedziałek o 09:18 Dopiąłeś swego! Unikatowy, jak izraelski czlogohumvee. Gratulacje pomysłu, ambicji, a przede wszystkim wykonania. Zazdroszczę oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi