Lipa Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) Chlup! Edited February 7, 2021 by Lipa 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Wyglada spoko ale te stery na rufie mogly by być cieńsze i czy sruby powinny być w kolorze okrętu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Kruca bomba, fajne cygaro Tak, jak napisał Adamo, stery i śruby są nieco nie teges, ale poza tym to rewelacja, dwukrotnie sprawdzałem, jaką to skala Jeszcze nie zaszkodziłoby podać producenta w tytule postu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 SUPER! aż się prosi jakiś ludzików poustawiać .... bardzo klimatyczne zdjęcia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Fajny jest. Paru pajaców i może cienRZarUwek, albo inny kIbelwagen na szczycie doku dodałby z 50 punktów do respektu na dzielni. Jakiś glon i skumlajn też by nie zaszkodził, ale to co jest jest OK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Szprot świetny + podstawka robi robotę co do drobnych mankamentów to o sterach była już mowa, ja jeszcze dodam że coś peryskopy dziwnie "zezują" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 Dzięki cieszy mnie, że się podoba. Nawet mnie pomimo kilku żydów się podoba Zestaw, to oczywiście flyhawk. Szkoda, że nie sprzedają go razem z blaszką urozmaicajacą nabrzeże. Zapłaciłbym chętnie te 3-5 dyszek więcej gdyby wszystko było a nie, że trzeba sprowadzać osobno z chin. Mnie też brakuje ch0pkuf i autkuf. No ale na chwilę obecną mogę co najwyżej okop z działkiem 20 mm i wózkiem do niego postawić bo mam choć nie wydaje mi się by mógł się tam znajdować. Ludziki to albo plaskacze od ręki albo 3 tygodnie z chin Fotki z piniondzoma, grackoma i brudnymi palcoma zawierają odpowiedz dlaczego krzywo i grubo. Ja wszystko strawie ale nie szCZelające i spadające z rąk narzędzia czy części btw Do siego bo tak jakoś ten tam wyszło. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Fajnie ze foty wstawiles normalne nie makro gdzie stery o grubosci pewnie 1mm wyszly jak 1m. Naprawde fajny mikrus wyszedl a podstawka robi swoje i ja chyba nawet z lupa bym sie za niego nie zabral . Tym bardziej nalezy ci sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 No własnie, juz chciałem napisac, że ja też mam u-Boota w 1/700 ale mój jest duzo mniejszy....Niesamowita praca. genialnie pomalowana, wygląda rewelacyjnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Nie ma lipy panie Lipa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts