Lipa Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Chlup! Edytowane 7 Lutego 2021 przez Lipa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Wyglada spoko ale te stery na rufie mogly by być cieńsze i czy sruby powinny być w kolorze okrętu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Kruca bomba, fajne cygaro Tak, jak napisał Adamo, stery i śruby są nieco nie teges, ale poza tym to rewelacja, dwukrotnie sprawdzałem, jaką to skala Jeszcze nie zaszkodziłoby podać producenta w tytule postu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 SUPER! aż się prosi jakiś ludzików poustawiać .... bardzo klimatyczne zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Fajny jest. Paru pajaców i może cienRZarUwek, albo inny kIbelwagen na szczycie doku dodałby z 50 punktów do respektu na dzielni. Jakiś glon i skumlajn też by nie zaszkodził, ale to co jest jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Szprot świetny + podstawka robi robotę co do drobnych mankamentów to o sterach była już mowa, ja jeszcze dodam że coś peryskopy dziwnie "zezują" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 Dzięki cieszy mnie, że się podoba. Nawet mnie pomimo kilku żydów się podoba Zestaw, to oczywiście flyhawk. Szkoda, że nie sprzedają go razem z blaszką urozmaicajacą nabrzeże. Zapłaciłbym chętnie te 3-5 dyszek więcej gdyby wszystko było a nie, że trzeba sprowadzać osobno z chin. Mnie też brakuje ch0pkuf i autkuf. No ale na chwilę obecną mogę co najwyżej okop z działkiem 20 mm i wózkiem do niego postawić bo mam choć nie wydaje mi się by mógł się tam znajdować. Ludziki to albo plaskacze od ręki albo 3 tygodnie z chin Fotki z piniondzoma, grackoma i brudnymi palcoma zawierają odpowiedz dlaczego krzywo i grubo. Ja wszystko strawie ale nie szCZelające i spadające z rąk narzędzia czy części btw Do siego bo tak jakoś ten tam wyszło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Fajnie ze foty wstawiles normalne nie makro gdzie stery o grubosci pewnie 1mm wyszly jak 1m. Naprawde fajny mikrus wyszedl a podstawka robi swoje i ja chyba nawet z lupa bym sie za niego nie zabral . Tym bardziej nalezy ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 No własnie, juz chciałem napisac, że ja też mam u-Boota w 1/700 ale mój jest duzo mniejszy....Niesamowita praca. genialnie pomalowana, wygląda rewelacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Nie ma lipy panie Lipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi