KRL Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Na początek roku "wiatrak" AH-1Z Academy 1:35 na początek kilka słów o samym zestawie. Model jest przyzwoicie spasowany i dość łatwy w budowie. W materii zgodności merytorycznej nie jestem w stanie nic napisać ponieważ przy moim podejściu do modelarstwa nie ma to większego znaczenia. A co ważniejsze nie mam także dostatecznej wiedzy bym mógł zabierać głos w tej materii. Model wykonany z jednym małym wyjątkiem prosto z pudła, wyjątkiem jest wnętrze kokpitu - użyłem blaszek Edka. W materii kolorów użyłem zestawu od Hataka hobby. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Fajny. Podoba mi się. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Jestem pod wrażeniem. To jednak kawał maszyny. Czym cieniowałeś malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 7 minut temu, GreGG24 napisał: Jestem pod wrażeniem. To jednak kawał maszyny. Czym cieniowałeś malowanie? Standardowe tonowanie właściwy kolor Plus dodatek białego lub czarnego a dokładniej koloru blue-black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Dla mnie super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Standardowo jak u Ciebie super malowanie , niestandardowo, blaszki i firmowe farbki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Noooo fajny,oczy się ,,śmieją'' oglądając zdjęcia modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 naprawde fajnie zmalowany wiatrak gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Bardzo fajny, te maszyny on Piechoty zawsze fajnie się brudzą co daje pole do popisu. bardzo mi się podoba oszklenie, wyszło super czysto i elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Jak zwykle miodzio , uzbrojenie dodaje fajnego kontrastu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Jak to się stało że wcześniej go nie widziałem Rewelacyjnie wyszedł a świetne fotki dają od razu +10 do wyglądu Szczęka z kalki czy malowana? Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 38 minut temu, M.A.V. napisał: Jak to się stało że wcześniej go nie widziałem Rewelacyjnie wyszedł a świetne fotki dają od razu +10 do wyglądu Szczęka z kalki czy malowana? Dziękuję, szczęki częściowo z kalki ale ponieważ przy nakładaniu coś poszło nie tak to musiałem część domalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 12 godzin temu, KRL napisał: Dziękuję, szczęki częściowo z kalki ale ponieważ przy nakładaniu coś poszło nie tak to musiałem część domalować. wyszło b.dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Piękny, marzę o takim (ale 1:72 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 1 godzinę temu, kozborn napisał: Piękny, marzę o takim (ale 1:72 ) ...przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 W dniu 10.09.2021 o 12:21, Mitrandir napisał: ...przecież jest ...ale nie na mojej półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 45 minut temu, kozborn napisał: ...ale nie na mojej półce Kto cię zatem powstrzymuje jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 24 minuty temu, Mitrandir napisał: Kto cię zatem powstrzymuje jest dostępny Spoko, spotkamy się na pewno w tej galerii Nie ma opcji, żeby nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Model świetnie pomalowany, robi wrażenie. Jedyna uwaga, to aż się prosi o "kierowcę" i "pasażera" do tych aktywnych paneli w kabinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 Bardzo ładnie oszklenie wyszło, wyglada wszystko bardzo fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 W dniu 17.09.2021 o 09:33, xatrix_pl napisał: Model świetnie pomalowany, robi wrażenie. Jedyna uwaga, to aż się prosi o "kierowcę" i "pasażera" do tych aktywnych paneli w kabinie Zamawiający nie chciał mieć załogi na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi