Przemek - MaXus Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Wrzucam kilka zdjęć z budowy. W sumie większość elementów już gotowa, muszę tylko porobić im fotki, tymczasem na razie takie to oto: (miłego oglądania) Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Przemek - MaXus 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Za "łutkę" powinien być natychmiastowy ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Skracz wysokich lotów, który zapowiada naprawdę ciekawą i nietuzinkową konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2021 59 minut temu, toled napisał: Za "łutkę" powinien być natychmiastowy ban Oj tam, skoro jest wutka, to i łutka Godzinę temu, Rafał B napisał: Skracz wysokich lotów, który zapowiada naprawdę ciekawą i nietuzinkową konstrukcję Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Bardzo mi się podoba, super detal Podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Stycznia 2021 Super Moderator Share Napisano 26 Stycznia 2021 pochwalić się ? zgadłem co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Na mój gust to jakaś maszyna rolnicza. Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Stycznia 2021 Super Moderator Share Napisano 27 Stycznia 2021 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 W dniu 26.01.2021 o 15:59, x_bandit napisał: Bardzo mi się podoba, super detal Podglądam Dziękuję 4 godziny temu, djack napisał: Na mój gust to jakaś maszyna rolnicza. Zgadłem? 55 minut temu, Greif napisał: nie Dobrze Greif prawi ;) Może w tym tygodniu uda się wszystko jakoś poskładać, więc będą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Stycznia 2021 Super Moderator Share Napisano 27 Stycznia 2021 rzekłbym że nawet jak na tematy nietuzinkowe ten jest dopiero MEGA odjechany btw a skąd pomysł na taki wynalazek? Jak coś to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 33 minuty temu, Greif napisał: MEGA odjechany Dokładnie. 33 minuty temu, Greif napisał: skąd pomysł na taki wynalazek? No cóż, miłość od pierwszego spojrzenia. Gdzieś, kiedyś, na fb zobaczyłem i już mi nie dawał spokoju. Tyle, że strasznie długo szukałem materiałów, co i jak, żeby to miało ręce i nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 Ostatnia porcja: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 8 Lutego 2021 Autor Share Napisano 8 Lutego 2021 No i poskładane, niepomalowane: 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 coś pięknego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Robi wrażenie... Nie ma co... Uznanie dla pomysłu i wykonania. O malowanie też jakoś jestem spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Rewelacja Przem, Gratulacje...teraz tylko malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 9 Lutego 2021 Autor Share Napisano 9 Lutego 2021 Dziękuję. A z tym malowaniem to nie aż takie siup No ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Lutego 2021 Share Napisano 9 Lutego 2021 No i chyba winietka z tunelem śnieżnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 O żesz karła-Halina!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Te niebieskie elementy to odlewy czy druk 3d? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lutego 2021 Share Napisano 18 Lutego 2021 robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 3 Listopada 2021 Autor Share Napisano 3 Listopada 2021 Cytat ... Dzięki za komentarze. Z malowaniem już bliżej niż dalej: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Listopada 2021 Share Napisano 3 Listopada 2021 Teraz znalazłem ten warsztat. CZAPKI Z GŁÓW! Zbieram właśnie szczękę z podłogi Piękny w 100% scratch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Listopada 2021 Share Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) Świetnie że nie porzuciłeś budowy 12 godzin temu, Przemek - MaXus napisał: Z malowaniem już bliżej niż dalej malowanie-cieniowanie "budy" wyszło bomba ! podobają mi się również bardzo te oponki EDIT ------------------------ Fajnie by było jakbyś na jakimś jednym przyszłym zdjęciu dał odnośnik "gabarytowy" - zapałkę czy monetę, to by oglądający mieli orientacje jakie toto duże Edytowane 4 Listopada 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi