myszaty Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Witam , jak w temacie, używał ktoś? Jakieś doświadczenia? Nie ukrywam że róznica w cenie dousek vs wamod atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokepsv Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 U mnie w ogóle nie działał, czy to w zakamarkach czy to na płaskiej powierzchni, ani po chwili ani po dłuższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 To raczej debonder homeopatyczny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2021 Samopoczucie ważna rzecz, są i plusy, nie zmyje nadmiaru to i detalu nie odklei... Ok, a używał ktoś debondera z Amazing Art-u? Nadal cena bardziej normalna.... W poniedziałek będe zamawiał klamoty z mh ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokepsv Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Jeżeli chcesz nadal kopać się z koniem to bierz cokolwiek. Ale jeżeli nie zajmujesz się zawodowo klejeniem CA to mam wątpliwości że zdołasz wykorzystać całą buteleczkę tego czeskiego. Życia nie starczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 17 godzin temu, myszaty napisał: Witam , jak w temacie, używał ktoś? Jakieś doświadczenia? Nie ukrywam że róznica w cenie dousek vs wamod atrakcyjna... Raz kupiłem. Nadawał się do czyszczenia miseczki na która lałem klej CA i to wtedy, gdy jeszcze dobrze nie zasechł (klej). Poza tym, do niczego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2021 Spoko, tylko pytam, jeśli ten tani nie działa to trudno, trzeba będzie zanabyć douska, nie lubię występować w roli wełnistej ofiary, a firmy lubią golić hobbystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Z daleka omijałbym też wynalazek o nazwie Z-7 Debonder. Narusza plastik, kleju za cholerę nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2021 Że jeszcze nikt nie rozgryzł składu... Może jak zdarzy wizyta w techniqolu to popytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Kiedyś w zastępstwie debondera używałem acetonu ale oczywiście nie na plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2021 No ten aceton się przewija cały czas, ale to nie do polistyrenu. Czeski podobno tworzywa nie rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 5 minut temu, myszaty napisał: Czeski podobno tworzywa nie rusza? Bez najmniejszych obaw. Nie bądź Szkot i bierz Czecha bo warto. I póki jest dostepny bo pamiętam jak ja chciałem kupić to nigdzie nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 A z samych klejów CA to polecam Loctite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2021 Nie będe!!! biere douska!!! Nie chce ryzykować, myślałem po prostu że technologia i skład ogarnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi