Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Na festiwalu będzie też można powalczyć o Nagrodę Specjalną od Grupy Modelarskiej Valkyria!

IMG_20210908_163837.jpg

Edytowane przez marek cz.
  • Like 1
Napisano (edytowane)

To już jedna z ostatnich informacji przed Festiwalem:

Dotarły do nas Bony 4x100zł od MaxHobby

Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń elektronicznych.

Zgłoszonych mamy obecnie 811 modeli !!!

Edytowane przez Darek 1614
  • Like 2
Napisano

Ależ weekend!

Trochę zdjęć widziałem na fejsie i przyznam się, że wyróżnienie moich prac to naprawdę zaskoczenie, przy takiej konkurencji. 

Dziękuję Kolegom z Łasku za docenienie, a Kolegom z Paprykarza za opiekę nad moją gromadą.

1552004173_askm7.thumb.jpg.f6a22d1f30972d87e16e777e56915f84.jpg436307673_askdasboot.thumb.jpg.a58a5ace07a3a7e7421a50bdd8dd4693.jpg

• Like 6
  • Thanks 1
Napisano

Ogromne dzięki za wyróżnienie oraz niesamowitą atmosferę! Mam nadzieję, że to jednak nie był ostatni konkurs w Łasku bo pozostała by po tym ogromna pustka w kalendarzu imprez modelarskich!

Tworzycie imprezę o niepowtarzalnym klimacie i we wspaniałym miejscu, trzymam kciuki aby w przyszłym roku znów mogli byśmy się  tam spotkać! Zresztą dowódca bazy już zaprosił wszystkich na następny rok więc ja się czuję zaproszony 🤣

Jeszcze raz wielkie brawa i podziękowania dla wszystkich organizatorów i sponsorów!

Napisano

Gratulacje i podziękowania dla MRŁask za kolejny super festiwal modelarski. Mam wielką nadzieję, że nie sprawdzi się to, co napisano na krwisto-czerwonej rzymskiej 10tce na dyplomach, ale że rzeczywistością będzie to, co wszyscy wyraziliśmy głośnym "jeszcze jeden, jeszcze jeden" w czasie zakończenia imprezy. Byłoby bardzo żal, gdyby naprawdę z kalendarza zniknął Wasz Festiwal.

Dziękuję wszystkim spotkanym "starym" Kolegom i poznanym nowym za modelarskie pogaduchy.

Sędziom oraz kolegom z ISMR i Lukgraphu dziękuję za docenienie moich modeli.

Gratuluję też wszystkim wyróżnionym, bo konkurencja prawie 1000 modeli, wielu na bardzo wysokim poziomie, była bardzo silna.

Napisano

Byłem, wystawiłem swój model , obejrzałem wiele pięknych modeli . Spotkałem ze znajomymi .  Wielkie podziękowania dla organizatorów za organizację imprezy , I też mam tą nadzieję , ze nie będzie to jednak  ostatnia impreza modelarska w Łasku 

Napisano

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie i przybycie na nasz Festiwal! Pod poniższymi linkami ujawniamy wyniki konkursu, za ewentualne literówki przepraszamy, mieliśmy chwilowe problemy techniczne.

• 3 years later...
Napisano

Tak GP lotnictwo 🤣 Jakoś tak zabawnie wyszło że model w ogóle nie został sklasyfikowany. Ktoś mi później tłumaczył że dlatego że nie był zrobiony z zestawu🙃