Przemek Przybulewski Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeden z ostatnio skończonych przeze mnie samolotów. Wypust Italeri, jest jaki jest. Średnio składany ale na koniec przypomina Mirage'a III więc nie jest źle. Pierwsze zdjęcia nie wyszły. Rozmyte jak cholera. Na ekranie aparatu wydawały się ok, później dopiero zobaczyłem jaka to katastrofa. Niestety samolotu już nie mam więc innych nie będzie. Podstawka samoróbka 40cm na 30cm Dodatki to: - Rurka Pitota z firmy Master - Blaszki do kokpitu Eduard - Sidewinder Eduard - żywiczne koła Eduard - maski oszklenia Montex . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Przemek Przybulewski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Bardzo fajny model ci wyszedł zdjęcia jak mówisz może lekko rozmyte ale i tak widać że z niego wyciągnąłeś więcej niż producent zakładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Ładny model.Najładniejszy kamuflaż jak dla mnie na Mirage.Może kiedyś sobie zrobię Mirage 2000 w takim kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Xmen napisał: Najładniejszy kamuflaż jak dla mnie na Mirage. Polemizowałbym, izraelski z żółtymi trójkątami na skrzydłach ładniejszy . A model jak na warunki wyjściowe bardzo fajny, malowanie robi robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 2 godziny temu, barszczo napisał: izraelski z żółtymi trójkątami na skrzydłach ładniejszy Polemizowałbym.Miałem na myśli Mirage w służbie francuskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Dziękuję bardzo. Mnie, osobiście najbardziej podoba się ten kamuflaż, ale nie ukrywam, że są inne równie ciekawe i chętnie jeden z nich zastosuje w przyszłości na Mirage 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Model wygląda wspaniale, choć sam nie przepadam za tymi maszynami w układzie delta. Świetna robota. Troszkę zmatowiała owiewka kabiny - to kwestia zdjęcia? Świetne odpryski farby, zwłaszcza na drabince i wózku z silnikiem! Mega. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Co tu dużo pisać - model rewelacja! Świetna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 Fajny Mirage IIIC. U mnie na warsztacie IIIE z Hellera w 72. Jednak ja robię s malowaniu okazjonalnymi na 50 lat 3 EC Ardennes. Zastanawiam się nad zakupem Mirage IIIE z Revella w 32. Dlaczego model jest Twoim zdaniem średnio sklejalny ? Gdzie występują problemy podczas budowy ? Mógłbyś napisać kilka słów na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi