mikemc Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 (edytowane) Witam Mała galeria mojego najnowszego ulepu. Jest to U-boot VIIc/41 od Revell w byczej skali 1:72. Postarałem się w niego wpakować niemal wszystkie dostępne dodatki. Zapraszam do galerii. Pozdrawiam Edytowane 29 Maja 2021 przez mikemc 29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 (edytowane) Edytowane 29 Maja 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Rzadko zaglądam w ten dział modelarstwa i muszę przyznać że zdecydowanie za rzadko. Model wyszedł przekozacki, świetnie wyeksploatowany i w ogóle wszystko jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Kadłub i zbiorniki absolutne mistrzostwo. Ulep to w tym przypadku nietrafne określenie. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Rewelacyjny Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Maja 2021 Autor Share Napisano 30 Maja 2021 Dzięki za pozytywne opinie. Pora wracać do mojej przerwanej Mikasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Ta łódka do mnie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Jest moc, super się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 Bardzo ładny. Aż mnie naszła ochota żeby w Komandosów 2 zagrać. Lubię taki styl malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kura1976 Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Witaj, Kiedys mialem przyjemnosc uczestniczenia w "uczcie" zeglarskiej w Darłowie. Podczas owej imprezy raczylismy sie drinkami o nazwie "U-Boot" ... pewnie niektorym z Was znanymi. Na "drugi dzien" jeden moich kolegow rzucil takie haslo : "U-Boot trafia nawet po zatopieniu". W przypadku Twojego modelu jest dokladnie tak samo... poczulem sie "trafiony" - oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Fantastyczna robota. Gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Czerwca 2021 Share Napisano 11 Czerwca 2021 Trudno nie zabrać głosu. Genialna praca. Figurki robią ogromną robotę. Model nie dość że wykonany na światowym poziomie to.... żyje! Najszczersze gratulacje i SZACUNEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Super! Wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 17 Lipca 2021 Autor Share Napisano 17 Lipca 2021 Dzięki. Trochę młodszy brat twojego U9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi