Kolekcjoner WP Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Witam, chciałbym zaproponować projekt grupowy dotyczący sklejania maszyn wojskowych,lotnictwa, okrętów i może nawet sci fi. Polegalby on na sklejeniu sprzętu wojskowego, który został przejęty przez wroga lub użytkowany w jednym egzemplarzu. Przykładowo: Vought Corsair w oznaczeniach Salwadoru, D.H Tiger Moth w polskim malowaniu SP-AMX, Jugosłowiańskie messerschmitty Łagg-3 Japońskich Sił Powietrznych, TKS w użyciu Chorwatów, Niemiecki T-34, Albo Fw190 w malowaniu z Gwiezdnych Wojen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Ja jestem gorącym zwolennikiem wszelakich społecznych inicjatyw, zatem jestem "za". Na MisterCrafta było tyle narzekania, a chyba najbardziej aktywny projekt grupowy na forum. Tematyka ciekawa, bo szeroka. Miłośnicy wszystkich kategorii bez problemu wymyślą coś dla siebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Już dwie inspiracje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 25 Lipca 2021 Autor Share Napisano 25 Lipca 2021 (edytowane) Żeby nie mówić, że nie ma ciekawych nietypowych maszyn, prezentuję kilka już sklejonych przezemnie. *zdjęcia pobrałem ze swojego bloga na Facebooku, stąd obniżona jakość Edytowane 25 Lipca 2021 przez Kolekcjoner WP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Lipca 2021 Share Napisano 30 Lipca 2021 Dlaczego nie? Jestem za. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 9 Sierpnia 2021 Share Napisano 9 Sierpnia 2021 Jako, że kolega wywołał mnie z mojej galerii Amerykańskiego Ju-88, to też się zgłaszam, mam już w planach kolejnego zdobyczniaka, więc się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 20 Października 2021 Share Napisano 20 Października 2021 Ktoś robił kalki na ,,polskiego ME 109" 1/72? Miałem wrażenie że gdzieś widziałem, ale nie potrafię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 20 Października 2021 Share Napisano 20 Października 2021 25 minut temu, myszaty napisał: Ktoś robił kalki na ,,polskiego ME 109" 1/72? Filip z Modelmaker Decals http://www.modelmaker.com.pl/Polish-Messerschmitt-s/23/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 20 Października 2021 Share Napisano 20 Października 2021 Zamawiam, jak dojdą to dołącze , bo hitlery mnie nie kręcą tak normalnie ✌. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Zabawne, bo niezależnie wpadłem na podobny pomysł, więc się chętnie dołączę. W planach mam na dobry początek Hurricane z Regia Aeronautica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Kwietnia 2022 Share Napisano 3 Kwietnia 2022 Projekt grupowy dla maszyn zdobycznych już jest https://modelwork.pl/forum/61-maszyny-zdobyczne/ Co do pomysłu pojedynczych malowań, może projekt "Egzotycznych malowań". Nie mniej nawet jak nie wezmę udziału, to z zaciekawieniem poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 W dniu 3.04.2022 o 22:55, Moses napisał: Projekt grupowy dla maszyn zdobycznych już jest https://modelwork.pl/forum/61-maszyny-zdobyczne/ Tak, ale został zakończony 11 lat temu, o ile dobrze widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi