skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 dzieki za link sprawdze czy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 (edytowane) Witam Sory że tak długo nie dawałem relacji z mojego modelu, ale czasem nie miałem czasu żeby go robić były ważniejsze sprawy A oto postępy z pracy nad modelem C.D.N. Jeszcze tylko brakuje nadkoli i zbiornika paliwowego ale to w piątek uzupełnie braki Edytowane 23 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Biedne Volvo :D To taki żart. Bardzo fajny bruising. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Wytarty niczym stary czołg, ale ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Ej, a przyznajcie sie... Widzieliscie kiedys na zywo, tak w codziennym uzytkowaniu, czysciutki silnieczek w jakimkolwiek samochodzie? Bo ja nie... Mnie sie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 No nieźle kolego Napisz może jak uzyskałes taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Modelik fajny. Chociaż ja osobiście nie przepadam za takim brudzeniem modelu. ale to jest tylko moja opinia. Czekam na końcowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Świetne to brudzenie! Majek ma rację, widać, że to nie bryła z plastiku. Czy dobrze zgaduję, że efekt uzyskałeś metalizerem i suchym pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Świetne to brudzenie! Majek ma rację, widać, że to nie bryła z plastiku.Czy dobrze zgaduję, że efekt uzyskałeś metalizerem i suchym pędzlem? Zgadłes domitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No nie za bardzo ładna rama tego podwozia, a ten silnik czym robiłeś, nie za bardzo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Co kto lubi:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Pomimo, że model jest brudny to i tak jest piękny.Mnie osobiście bardzo podoba się brudzing.Nie za mało, nie za dużo, tak w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 2 Listopada 2007 Autor Share Napisano 2 Listopada 2007 Witam Relacja zaniedługo ruszy ponieważ dorwałem wreszcie juz tą kabine Kabina bedzie z starszego modelu, czyli Fh12 i bedzie z wnetrzem i na podwoziu Fh16 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 WItam po dluższej przerwie Chcialbym wam dzis pokazać moje efekty pracy nad kabina która udalo mi sie zdobyc, ale jest to starszy typ A oto zdjecia Sory za jakośc zdjęć, ale robie telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 (edytowane) Witam oto efekty pracy nad modelem polożylem dziś podklad. a oto zdjatka A i chcialem dodać ze model bedzie na ten kolorek który zamierzam sobie kupić Edytowane 20 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Wszystko ładnie tylko gdzie ty to robisz w domu nigdy nie wolno ci było nic malować. Chyba, że robisz to modelarni?? Ale ty nie masz już kluczy przecież oddałeś?? I DLATEGO MAM PYTANIE!! jak to się stało, że nie będąc członkiem naszego klubu masz zdjęcie tej samej farby, którą ja kupiłem za ciężko zdobyte pieniądze dla modelarzy klubu i to zrobione na modelarni na dowód, czego zdjęcie zrobione też telefonem na modelarni w innej pozycji jednak widać podobieństwo. Dla mnie taka sytuacja ma tylko jedno określenie k……………… jednak go nie podam niech każdy, kto to przeczyta sam sobie na to odpowie. Oczywiście zamki są już zmienione i powiadomiona dyrekcja szkoły o całym zajściu!! NIE OCZEKUJE OPOWIDZI OD CIEBIE DLA MNIE SPRAWA JEST JUŻ ZAMKNIĘTA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 (edytowane) Wszystko ładnie tylko gdzie ty to robisz w domu nigdy nie wolno ci było nic malować. A jednak Pan sie pomylił, ponieważ teraz robie wszystko w domu i maluje u siebie w piwnicy. I prosze mnie dobrze zrozumieć, że mnie sie spodobal ten kolor i mam go zamiar sobie kupic za wlasne pieniądze a nie będe od was go brał. Bo tak jak pan przypomnial wcześniej już od jakiegoś czasu nie jestem członkiem modelarnii nie mam zamiaru od was nic brać. A i mialem dodać ze juz nigdy sie tam nie pojawie bo nie mam po co tam chodzić. Edytowane 21 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Wy to macie fajnie jakies modelarnie posiadacie u mnie kicha nic takiego w miescie nie ma;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi