Jump to content

HH-60H Rescue Hawk

zegeye
 Share

Recommended Posts

No dobra.....  długo się z tym czaiłem.... ale w końcu poszło....  To będzie mój pierwszy wiatrak od wielu, wielu lat....   moje wcześniejsze malowałem jeszcze pędzlem w wieku nastoletnim 8-)  Ale że stara miłość we mnie ponownie zakwitła i zrobiłem ostatnio kilka nowych zakupów wiatrakowych to trzeba w końcu spróbować. Model będzie z pudła... na rozpęd i rozeznanie jak się czuję z wiatrakami. Mam też nadzieję na pomoc szczególnie w kwestii malowania wnętrz. Jakoś Hobby Boss nie rozpieszcza w tej kwestii... Dragon zresztą też. Pomijają kompletnie niuanse malowania wnętrz w swoich modelach.  Warsztat nie będzie raczej szybki, bo mam kilka innych projektów ale od czasu do czasu coś się pojawi .... 
Fota otwierająca:

IMG_20210918_192912.jpg

• Like 3

Grześ napisałem że nie będzie dynamicznie bo mam trochę projektów porozgrzebywanych....  ale wystartuję jak tylko dotrze blaszka od Kniazia bo jednak chyba coś tam domówiłem i nie do końca z pudła wyjdzie....zobaczymy.

• Haha 1

Jednak Kniaź nie miał swojej blachy... może znajdę gdzie indziej....  Tymczasem odpaliłem bo widzę że kawa stygnie co niektórym.....  Na początek prace w kabinie desantu....  (oczywiście to będzie jeszcze malowane...) no i jak widać z pudła mi nie wyszło.... no ale to dlatego że nie chcę by Grześ się ze mnie śmiał.....  Tak czy siak to nie wystarczy... wiem to, ale zawsze lepiej niż pusto...

IMG_20210928_234525.jpg

IMG_20210929_003556.jpg

IMG_20210929_003720.jpg

Edited by zegeye
  • Like 2

• 4 months later...
2 godziny temu, zegeye napisał:

No Pawle.... niestety postępów brak.....  Jakoś tak podchodzę do niego jak do jeża...   to jednak nie myśliwiec WWII....   trochę się boję czy mi wyjdzie co z tego....

Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować...

Godzinę temu, stakor1 napisał:

Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować...

Kolegi ostatnio też jakoś nie widziałem 😛

Hola hola, od jakiegoś czasu bywam regularnie. Prosze bez takich oszczerstw