zegeye Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 No dobra..... długo się z tym czaiłem.... ale w końcu poszło.... To będzie mój pierwszy wiatrak od wielu, wielu lat.... moje wcześniejsze malowałem jeszcze pędzlem w wieku nastoletnim 8-) Ale że stara miłość we mnie ponownie zakwitła i zrobiłem ostatnio kilka nowych zakupów wiatrakowych to trzeba w końcu spróbować. Model będzie z pudła... na rozpęd i rozeznanie jak się czuję z wiatrakami. Mam też nadzieję na pomoc szczególnie w kwestii malowania wnętrz. Jakoś Hobby Boss nie rozpieszcza w tej kwestii... Dragon zresztą też. Pomijają kompletnie niuanse malowania wnętrz w swoich modelach. Warsztat nie będzie raczej szybki, bo mam kilka innych projektów ale od czasu do czasu coś się pojawi .... Fota otwierająca: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 No paczam i oczom nie wierzę Brawo i trzymamy kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 To i ja chętnie popatrzę - życzę powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 O rzesz ty Aż mnie "zgięło". Zasiadam na widowni w pierwszym rzędzie 2 godziny temu, zegeye napisał: Warsztat nie będzie raczej szybki, Spokojnie, przyśpieszymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 3 godziny temu, abtb napisał: O rzesz ty Aż mnie "zgięło". Zasiadam na widowni w pierwszym rzędzie Masz popcorn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Jak szybki warsztat- to chętnie zobaczę. Bo zawsze mam z tym kłopot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 zasiadam i oglądam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Coś się reklamy przedłużają 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegeye Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 Grześ napisałem że nie będzie dynamicznie bo mam trochę projektów porozgrzebywanych.... ale wystartuję jak tylko dotrze blaszka od Kniazia bo jednak chyba coś tam domówiłem i nie do końca z pudła wyjdzie....zobaczymy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegeye Posted September 29, 2021 Author Share Posted September 29, 2021 (edited) Jednak Kniaź nie miał swojej blachy... może znajdę gdzie indziej.... Tymczasem odpaliłem bo widzę że kawa stygnie co niektórym..... Na początek prace w kabinie desantu.... (oczywiście to będzie jeszcze malowane...) no i jak widać z pudła mi nie wyszło.... no ale to dlatego że nie chcę by Grześ się ze mnie śmiał..... Tak czy siak to nie wystarczy... wiem to, ale zawsze lepiej niż pusto... Edited September 29, 2021 by zegeye 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Już nie demonizuj ... kiedy niby się z kogoś śmiałem jak zrobił z pudła Poza tym super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Jak tam postępy ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegeye Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 No Pawle.... niestety postępów brak..... Jakoś tak podchodzę do niego jak do jeża... to jednak nie myśliwiec WWII.... trochę się boję czy mi wyjdzie co z tego.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 2 godziny temu, zegeye napisał: No Pawle.... niestety postępów brak..... Jakoś tak podchodzę do niego jak do jeża... to jednak nie myśliwiec WWII.... trochę się boję czy mi wyjdzie co z tego.... Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 19 minut temu, stakor1 napisał: Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować... Bo nie przyłazi... Na pandemie zgania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Godzinę temu, stakor1 napisał: Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować... Kolegi ostatnio też jakoś nie widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 (edited) 10 godzin temu, Moses napisał: Kolegi ostatnio też jakoś nie widziałem Odezwał się stały bywalec Ja we wtorki nie mogę - była petycja do Prezesa o przeniesienie na czwartek ale nie przeszła... Edited February 22, 2022 by stakor1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Hola hola, od jakiegoś czasu bywam regularnie. Prosze bez takich oszczerstw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 3 godziny temu, Moses napisał: Hola hola, od jakiegoś czasu bywam regularnie. Prosze bez takich oszczerstw Potwierdzam bo nawet go wożę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts