zegeye Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 No dobra..... długo się z tym czaiłem.... ale w końcu poszło.... To będzie mój pierwszy wiatrak od wielu, wielu lat.... moje wcześniejsze malowałem jeszcze pędzlem w wieku nastoletnim 8-) Ale że stara miłość we mnie ponownie zakwitła i zrobiłem ostatnio kilka nowych zakupów wiatrakowych to trzeba w końcu spróbować. Model będzie z pudła... na rozpęd i rozeznanie jak się czuję z wiatrakami. Mam też nadzieję na pomoc szczególnie w kwestii malowania wnętrz. Jakoś Hobby Boss nie rozpieszcza w tej kwestii... Dragon zresztą też. Pomijają kompletnie niuanse malowania wnętrz w swoich modelach. Warsztat nie będzie raczej szybki, bo mam kilka innych projektów ale od czasu do czasu coś się pojawi .... Fota otwierająca: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 No paczam i oczom nie wierzę Brawo i trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 To i ja chętnie popatrzę - życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 O rzesz ty Aż mnie "zgięło". Zasiadam na widowni w pierwszym rzędzie 2 godziny temu, zegeye napisał: Warsztat nie będzie raczej szybki, Spokojnie, przyśpieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Września 2021 Share Napisano 18 Września 2021 3 godziny temu, abtb napisał: O rzesz ty Aż mnie "zgięło". Zasiadam na widowni w pierwszym rzędzie Masz popcorn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 Jak szybki warsztat- to chętnie zobaczę. Bo zawsze mam z tym kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 20 Września 2021 Share Napisano 20 Września 2021 zasiadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Września 2021 Share Napisano 25 Września 2021 Coś się reklamy przedłużają 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 Grześ napisałem że nie będzie dynamicznie bo mam trochę projektów porozgrzebywanych.... ale wystartuję jak tylko dotrze blaszka od Kniazia bo jednak chyba coś tam domówiłem i nie do końca z pudła wyjdzie....zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 29 Września 2021 Autor Share Napisano 29 Września 2021 (edytowane) Jednak Kniaź nie miał swojej blachy... może znajdę gdzie indziej.... Tymczasem odpaliłem bo widzę że kawa stygnie co niektórym..... Na początek prace w kabinie desantu.... (oczywiście to będzie jeszcze malowane...) no i jak widać z pudła mi nie wyszło.... no ale to dlatego że nie chcę by Grześ się ze mnie śmiał..... Tak czy siak to nie wystarczy... wiem to, ale zawsze lepiej niż pusto... Edytowane 29 Września 2021 przez zegeye 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Już nie demonizuj ... kiedy niby się z kogoś śmiałem jak zrobił z pudła Poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Jak tam postępy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 21 Lutego 2022 Autor Share Napisano 21 Lutego 2022 No Pawle.... niestety postępów brak..... Jakoś tak podchodzę do niego jak do jeża... to jednak nie myśliwiec WWII.... trochę się boję czy mi wyjdzie co z tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 2 godziny temu, zegeye napisał: No Pawle.... niestety postępów brak..... Jakoś tak podchodzę do niego jak do jeża... to jednak nie myśliwiec WWII.... trochę się boję czy mi wyjdzie co z tego.... Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 19 minut temu, stakor1 napisał: Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować... Bo nie przyłazi... Na pandemie zgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Lutego 2022 Share Napisano 21 Lutego 2022 Godzinę temu, stakor1 napisał: Nie ma bata! Wyjdzie, wyjdzie - coś się Koguto nie sprawdza, żeby Cię we wtorki zmotywować... Kolegi ostatnio też jakoś nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Moses napisał: Kolegi ostatnio też jakoś nie widziałem Odezwał się stały bywalec Ja we wtorki nie mogę - była petycja do Prezesa o przeniesienie na czwartek ale nie przeszła... Edytowane 22 Lutego 2022 przez stakor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 Hola hola, od jakiegoś czasu bywam regularnie. Prosze bez takich oszczerstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 3 godziny temu, Moses napisał: Hola hola, od jakiegoś czasu bywam regularnie. Prosze bez takich oszczerstw Potwierdzam bo nawet go wożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi