adamkijak Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Witam Dotarłem do końca tego projektu, w sumie to bardzo przyjemny model, chociaż brakuje mu sporo detali. Próbowałem zrobić co się da ruchome i na początku to działało w porządku, a potem to już plastik nie wytrzymał ciężaru wyrzutni wiec musiałem dużo elementów skleić w całości i tylko wyrzutnia sie podnosi w tym momencie. Koła są żywiczne. Jeżeli chodzi o malowanie to Tamka i wash olejny, którego trochę za dużo dałem i model wyszedł brudniejszy niż chciałem. Koniec narzekania, foty 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Nie znam się ale mi się podoba! Taki niby czysty a jednak ciekawy i bardzo dobrze się na niego patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Model bardzo mi się podoba. Lubię takie modele nieubrudzone zbytnio. Dla mnie jest idealny. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Merytorycznie nie znam się. Natomiast od strony estetycznej model jak dla mnie bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Jestem na tak!siłowniki malowane czy antena od radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Października 2021 Autor Share Napisano 15 Października 2021 Teraz, piotrkur napisał: Jestem na tak!siłowniki malowane czy antena od radia? Rurki aluminiowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Bardzo fajny grzmot. Mam wrażenie, że prosi się o podstawkę, bo na zdjęciach taki trochę samotny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 Piękny. Malowanie prima sort - brudzenie w punkt. Masz szkolne 6…! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 18 Października 2021 Share Napisano 18 Października 2021 Świetny. Niby jeden kolor ale nudno nie jest wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Października 2021 Autor Share Napisano 20 Października 2021 Dziękuje za pozytywne opinie, dobrze wiedzieć ze idę w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 Ze 4 takie olbrzymy i koniec z miejscem na ich wystawianie, ale chociaż jednego takiego to bym chciał mieć u siebie. Brudzenie nie przesadzone, kolorki fajnie pracują, dużo ciekawych kształtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Fajnie zmalowany, nie jest monotonnie chociaż model w jednym kolorze Prosiłby się o jakąś małą podstaweczkę moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi