DobreMzimu Napisano Środa o 08:30 Share Napisano Środa o 08:30 28 minut temu, Skawinski napisał: Hmmm... a co mam wspólnego z kalkami wielkopowierzchniowymi, jeśli mogę dopytać? W każdym razie sądzę, że na tym forum są osoby ogarniające ten temat dużo lepiej ode mnie. Michał Jakoś skojarzyłem ciebie z tym tematem. Najwyraźniej był to ktoś inny. Przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 50 minut temu Share Napisano 50 minut temu Na wypadek, gdyby komuś umknęło, z profilu FB IBG: Od premiery naszych najnowszych modeli Spitfire otrzymujemy sugestie, że wielu modelarzy woli malować niektóre oznaczenia zamiast nakładać kalkomanie. Postanowiliśmy stworzyć szablon do samodzielnego wycinania masek dla wszystkich schematów malowań zawartych w pudełku Spitfire Mk.I & Mk.II w Black Box. W podziękowaniu za ogromne zainteresowanie zestawami i wiele miłych słów, które otrzymaliśmy od modelarzy po premierze Spitfire'ów, udostępniamy go do bezpłatnego pobrania z sekcji „Resources” na naszej stronie ibgmodels.com. Dajcie znać, czy ten szablon jest przydatny i czy powinniśmy stworzyć podobne dla przyszłych modeli! Bezpośredni link: http://www.ibgmodels.com/resources-2/ Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 13 minut temu Share Napisano 13 minut temu Widzę że polskie firmy uważają że każdy modelarz ma mieć w domu ploter , drukarkę 3d . Tylko jest 1 problem gdzie to wszystko trzymać nie wspominają o kosztach zakupu. Może lepiej rozwinąć ofertę o coś takiego , nie tylko do tego modelu . Litery kodowe, szachownice zapewne szły by jak ciepłe bułeczki. Co do Black box to się nie dziwię że ma wzięcie , same dodatki kosztują więcej niż polowa modelu. Szkoda że w wersji rozpoznawczej tak nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi