peter Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 14 lat mieszkałem 20 m od torowiska więc chyba moge sie wypowiedzieć kępki jak najbardziej, oczywiśce jeszcze nie skończyłeś ale całą górę szyn zrób na srebrno bo po przejechaniu jednego pociągu to był goły metal a rdza nie mogła sie tam pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Trawa zdecydowanie tak ale bardzo ciemna zgrywająca się z klimatem całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 kończyłeś ale całą górę szyn zrób na srebrno bo po przejechaniu jednego pociągu to był goły metal a rdza nie mogła sie tam pojawić Jeśli nic lepszego mi nie wpadnie do głowy biore się za wyślizganie powierzchni szyn na styku z kołami i....KONIEC !..uffffffffff Jeśli chodzi o trawkę, porobię jakieś małe próbki izobacze jak to sie wkomponuje. Dziś Paweł mnie namówił na postawienie tego razem. Więc to taka warsztatowa przedgaleria..możnaby powiedzieć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 o kurrr... o kurrr... o kurw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tu nie klnąć z podziwu! to już cały skład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 No ładny zestaw kolejowy a mój BR-52 też już czeka na gotowośc do klejenia u Mnie na tendrze bedzie działko 20 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 ALe jakieś szpargałki i narzędzia to jeszcze będą się walać? Na przykład koło dwójki przy lokomotywie. Zaskoczyłeś tymi fotkami, myślałem, że dasz je dopiero jak całość będzie gotowa pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mores Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Robi wrażenie, skład imponujący w swojej różnorodności. Nic tylko składać ręce do braw. Podsumowując mamy w „pigułce” szeroki wachlarz modelarskiego kunsztu. Z całą przyjemnością podpatruje i korzystam z Twojego warsztatu Rafale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Ej, ale nie wstawiłeś zdjęcia tych dwóch od flaszki Co do pochwał nie będę się rozpisywał, bom dopiero co od Ciebie przyszedł i swoje już powiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 No, no - ładniutkie to-to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mores Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Wydaje mi się ze widziałem figurkę w pozycji wspinającej się po drabinie i ni jak nie ma jej na zdjęciach. Czyżby pewne zmiany w koncepcji rozmieszczenia i wyboru figurantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Poza siatkami maskujacymi KOLEJOWY WYPAS, az czuc ten olej z podkladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Heh, dzięki ale jeszcze trochę wykończeniówek zostało. Będą narzędzia od tygryska, drabinka do niego samoróbka,jakies skrzyneczki. Troszke tego będzie a dziś to ustawienie było na szybcika wiec ustawione byle jak. Figur także nie ma wszystkich, a kolega Mores słusznie zauważył, że kilku brak - nie wykończyłem ich jeszcze Paweł, ja pijaków nie fotografuję :p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Nie jestem znawcą, ale czy ze względu na obciążenie wózków jezdnych (tych trzyosiowych ) Tygrysek nie powinien stać centralnie na platformie ? No trochę to on ważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 UUpss, sorki to ja ich chyba sfotografowałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 model czołgu był ustawiany pospiesznie, ale patrząc na fotki pojazdy stoja bardziej na środku wiec tomko10,słuszna uwaga - dzięki UUpss, sorki to ja ich chyba sfotografowałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Kolego Rafał - jak wysupłałeś grosza na tyle modeli to wysupłaj jeszcze na obiektyw szerokokątny A w odniesieniu do wszystkich chwalił ja Cię nie będę. Zajebiocha - mój szacun. No i poszerz drzwi jak to wynosił gdzieś będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mores Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Poza siatkami maskujacymi KOLEJOWY WYPAS, az czuc ten olej z podkladow. Nie znam się na siatkach maskujących, ale jak dla mnie dobrze komponują kolorystycznie z kierunkiem kolorystyki całościowo, oliwkowo szarawego mam na myśli. Rafał jak zauważyłem ten kolor wykorzystał w kilku miejscach projektu. Co do struktury siatki, sposobu wykonania nie mam zdania bo się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 To kiedy ruszamy na front? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 To kiedy ruszamy na front? Chcesz to od zaraz, tylko spytam się mamy i spakuję się, ok Boozy??? Rafale!!! i jak opłacało się poświęcić parę miesięcy co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakon Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 No to jest coś co cieszy moje kolejarskie oczy.Tylko jedno malutkie pytanko.Skąd Ty Rafale weżmiesz taką DU......NĄ gablotę żeby to cudo uchronić przed największym wrogiem naszych modeli?(Chodzi oczywiście o wszędobylski kurz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicio1960 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Cuda nie widy, "siwy dym". Od paru minut nie mogę się pozbierać z wrażenia jaki zrobił na mnie cały skład. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 No całość powala tylko gdzie Ty to ustawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Na kurz pomoże szklarz, miejsce też juz czeka...od dawna;p Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi