SmokHaosu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Opowiedz Rafale w jaki sposób pomalowałeś to drewno, tak się składa, że mi tez się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Pewnie zaraz odpiszesz mi, że tak pomalowane drewno bardziej Ci się podoba Nikt Ci nie broni malować słomianych patyków, dokładnie tak mi sie podoba... Gem, set, mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 A co robi tam w tle B1 bis? Stoi..i się robi się w jaki sposób pomalowałeś to drewno Aerografem, tu są tylko 2 kolory ,jest(był) to wstęp. H168 i czarny, zwiększałem, bądź zmniejszałem ilość podawania farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 super, widze, że bileciki coraz bliżej... drewno jest ok, jeszcze jak potraktujesz je pigmentami to będzie ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 potraktujesz je pigmentami Nietylko, będą też wymienione dechy, na różnym etapie zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Już wygląda fajosko! :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Wygląda ładniutko, tylko moim zdaniem musi być jakaś siła żywa, żeby nieco dodać dynamiki do całości, jak sądzisz? Dziwny dla oka jest też trochę kolorystyczny kontrast między tą lorą, a panzerwagonami. Nie znam się na tym, więc piszę tylko co się rzuca w oczka. No i jak zwykle szacuneczek za dobrze wykonaną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Bardzo fajny projekcik . Na wagonie tygrysek jakie barwy przyjmie ? przydało by sie dla kontrastu pomalować go troche inaczej niż reszta wagonów. Całość będzie stanowić jakąś dioramke może ;> ? Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Fajnie by to wygladało na zimowej dioramce.... i zimowy tygrysek na lawecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Fajnie by to wygladało na zimowej dioramce.... i zimowy tygrysek na lawecie rzeczywiście kamuflaż typowo zimowy :] szkopy nie tylko pojazdy gąsienicowe przemalowywali kilka razy w roku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o kontrast, niestety nie jest to strikte Panzerzug. To raczej jest "dostawa",nadmieniałem,ze Ommr będzie wypchane towarem. Kamuflaż zostanie "letni". Co do malowania na biało,świetna fucha..wiadro,pędzel i od-do ma być zrobione...heh. Co myślicie o takiej kolorystyce syfku ? Ciężko się przestawić na...pociągi...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 myślę że PKP juz zgłosiła zaginięcie wagonu ;) a tak na serio to bardzo dobrze to wygląda, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Spoko Ci wyszlo dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Dzieki. dajesz dalej Ano... Machnięta lewa strona platformy góra i wózki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Dawno nie widziałem tak ślicznego brudu... Tylko tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Ładnie, ładnie prawie jak prawdziwe. Będzie ciekawie. Jeśli tak wyglądaja wagony to co dopiero parowóz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Ciekawie się robi. Ale mogłes zostawić te czerwonawe deski, fajnie się wyróżniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Te malowanie i brudzing mnie powalił zasiadam na widowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Mnie się popcorn z wrażenia wysypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Supeeeeeeeeeeeer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Fajny, ale na drewnie możnaby było zrobić kilka małych przetarć "do żywego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 TAK mogły by być przetarcia, a między szparami desek móglbyś posadzić trawę było by realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Rozwala ! Pomimo, że niemieckie, rozwala . Brawo, brawo. Dawno nie widziałem tak ambitnego i monstrualnego projektu! Aż się chce na to patrzyć. Kibicuję Ci z całego serca tak jak dzisiaj Rosjanom w meczu z Hiszpanami ps.: Rosjanie przegrali :/ - mam nadzieję, ze Ty wygrasz Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Żywe drewno odradzam, jak przed wakacjami czyściliśmy podłogę w szkole to zaobserwowałem, że takie żywe strasznie szybko sie brudzi i ciemnieje. A w końcu w szkole tylko ludzie chodzą, a co dopiero tygrysy i panthery. Tak swoją drogą to z monstrualnością projektu bym nie przesadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 Oddane do młotkowni: Ręka boli....teraz 2gi,jednak mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi