krzychu83 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Cześć Ostatni model w tym roku. M38A1C w wersji z działem bezodrzutowym 106mm - M40A1. Model firmy AFV Club z dodatkiem blaszek Eduarda oraz kołami DEF Model. Od siebie dodałem kilka przewodów w komorze silnika. Pojazd z 82 Dywizji Powietrznodesantowej. Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Elegancko jest , gra to wszystko z tym podłożem, ubogim czy tam minimalistycznym , ale całościowo naprawdę fajnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Mi się podoba. Wyszło bardzo plastycznie, bez mocnego brudzenia. Dobra robota olejami - taka z wyczuciem w sam raz pasująca do tego pojazdu. Kolejny udany model na koncie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Bardzo dobra praca. Ogląda się z dużą przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Skromnie ale ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 37 minut temu, zaruk napisał: Bardzo dobra praca. Ogląda się z dużą przyjemnością. 33 minuty temu, patrykd napisał: Skromnie ale ładnie Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 A ja zauważyłem brak prawego zapięcia maski silnika Poza tym cacunio, jak sąsiad mawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Chyba wycieraczka na szybie jest zbyt mała by taki łuk zrobić, ale to tylko jedyna rzecz jaką wyłapałem - bardzo dobry model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 39 minut temu, Lipstein napisał: A ja zauważyłem brak prawego zapięcia maski silnika Poza tym cacunio, jak sąsiad mawiał. Dzieki Hehe, no...musiało odpaść, zauważyłem już po publikacji 38 minut temu, Stojkovic napisał: Chyba wycieraczka na szybie jest zbyt mała by taki łuk zrobić, ale to tylko jedyna rzecz jaką wyłapałem - bardzo dobry model! Dzięki, możliwe że minimalnie. 14 minut temu, bulik58 napisał: Na zdjeciach pojazdow z podniesiona pokrywa silnika widac czesto lopate przymocowana od srodka do pokrywy, byl to standart czy tez ... Niekoniecznie, wersja C miała czasem z boku (za kanistrem) lub wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Świetnie się prezentuje. Minimalistycznie, ale bardzo realistycznie (sam nie czuję, jak rymuję). Brudzenie ekstra, malowanie też. W punkt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 3 godziny temu, makinen napisał: Świetnie się prezentuje. Minimalistycznie, ale bardzo realistycznie (sam nie czuję, jak rymuję). Brudzenie ekstra, malowanie też. W punkt! Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Fajny brudzenie realistyczne lecz mnie nie podchodzą te matowe reflektory ja bym je zrobił błyszczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Świetna robota. Potwierdza starą prawdę, że mniej czasami znaczy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: Fajny brudzenie realistyczne lecz mnie nie podchodzą te matowe reflektory ja bym je zrobił błyszczące. Dzięki . Reflektory wydają się zmatowione, bo delikatnie pigmentu na nie nałożyłem Godzinę temu, mandrivecs napisał: Świetna robota. Potwierdza starą prawdę, że mniej czasami znaczy więcej! Dzięki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi