giberes Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 3 godziny temu, abtb napisał: Zaintrygowałeś mnie. I to bardzo NIEEE, żadnych już śledzi, bo mi one wychodzą jak z wola pingwina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 Godzinę temu, giberes napisał: NIEEE, żadnych już śledzi, Czy aby to nie jest jakaś forma sabotażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Jak inne Twoje tematy mocno mię interesują, bo są często zbieżne z moimi zainteresowaniami, tak fascynacji tą trumną zrozumieć nie mogę . Tłumaczę to tym, że każda patologia musi znaleźć swoje ujscie . I dlatego za wykonanie , a za podmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 6 minut temu, giberes napisał: tak fascynacji tą trumną zrozumieć nie mogę W sumie też nie mogę zrozumieć Po głębszym przemyśleniu tematu wychodzi, że łatwiej jest zrobić "wszystkich" użytkowników 104-ek niż MiG-ów 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Stoczwórka i dwudziesty pierwszy mają jeden zasadniczy plus i podobieństwo : wiela ich może się zmieścić w gablocie/na półce, normalnie całe ławice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 2 minuty temu, giberes napisał: wiela ich może się zmieścić w gablocie/na półce, normalnie całe ławice F-104 - "Ławica śledzi" MiG 21 - "Piórnik z ołówkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 W sumie MiG-21 to w kodzie NATO "Fishbed" więc do śledzia niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Marca 2022 Autor Share Napisano 2 Marca 2022 Plotka głosi, że beton związał, a kalki się "położyły": - Turek: - Norweg: - Grek: - no i Belg : Tera chemia. Potem koła i vyzbroy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Greckie rondle powinny być obrócone o 90 stopni 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Marca 2022 Autor Share Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, giberes napisał: powinny być obrócone o 90 stopni Znaczy się niebieskim do przodu? Edytowane 2 Marca 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Fantastiko, zakańczaj pan. Belg świetny z tymi pomarańczowymi zbiornikami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Marca 2022 Autor Share Napisano 2 Marca 2022 6 minut temu, barszczo napisał: Belg świetny z tymi pomarańczowymi zbiornikami Wiedziałem że cię to "weźmie" 8 minut temu, barszczo napisał: zakańczaj pan. Jakoś lenistwo mnie dopada a i "powiatraczył" bym co nie co po sąsiedzku bo tam strasznie monotematycznie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Godzinę temu, abtb napisał: Plotka głosi, że beton związał, a kalki się "położyły": - Turek: - Norweg: - Grek: - no i Belg : Jak te kalki elegancko się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Marca 2022 Autor Share Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) 12 godzin temu, rudy0007 napisał: Jak te kalki elegancko się prezentują Sąsiad mówi, że najlepiej na 104-ce będą się prezentowały duńskie znaki Edytowane 3 Marca 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Marca 2022 Autor Share Napisano 7 Marca 2022 Udzielam sobie jednogłośnie miesięcznego L4 od forum. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 L quattro? Rozumiem. Sam nie bardzo mam ochotę na jakiekolwiek modelarskie zabawy. Z drugiej strony dla zdrowotności psychicznej warto by się było przemóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Niech kolega Tomek odpocznie.Nabierze sił i wróci z nową energią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 12 godzin temu, abtb napisał: Udzielam sobie jednogłośnie miesięcznego L4 od forum. Idzie na odwyk od kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 12 godzin temu, abtb napisał: Udzielam sobie jednogłośnie miesięcznego L4 od forum. Odpoczywaj w spokoju sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Trzeba to zgłosić do ZUS, zobaczymy co oni na to Z pewnością przeprowadzą własne śledztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Marca 2022 Autor Share Napisano 9 Marca 2022 W dniu 7.03.2022 o 23:57, rudy0007 napisał: Trzeba to zgłosić do ZUS, Niech to szlag z tym donosicielstwem W dniu 7.03.2022 o 23:57, rudy0007 napisał: zobaczymy co oni na to Przyleźli i sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 W dniu 7.03.2022 o 11:03, abtb napisał: Udzielam sobie jednogłośnie miesięcznego L4 od forum. Coś krótki ten miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Marca 2022 Autor Share Napisano 9 Marca 2022 1 godzinę temu, Xmen napisał: Coś krótki ten miesiąc. Następny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) W dniu 7.03.2022 o 23:57, rudy0007 napisał: Z pewnością przeprowadzą własne śledztwo Efekty "śledztwa" : czyli wykryto kolejnego śledzia. Wersja G albo i N - zależy kto jak oznacza Edytowane 11 Marca 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Marca 2022 Autor Share Napisano 14 Marca 2022 Pieniek: Takiego "skrzypa" to ja jeszcze nie malowałem I tzw. armament, part I 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi