rudy0007 Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 12 minut temu, abtb napisał: Tak se cyknąłem Ciężko tak od przodu zrobić zdjęcie całość ja się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2022 24 minuty temu, rudy0007 napisał: Ciężko tak od przodu zrobić zdjęcie całość ja się pytam Proszszę: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 No piękna sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Ciężko tak od przodu zrobić zdjęcie całość ja się pytam Śledzik śledzika śledzikiem pogania :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 3 godziny temu, abtb napisał: Proszszę: Kalkomanie do 104 z NASA to z jakiegoś konkretnego zestawu (Hasegawa) czy zamawiałeś u Bogdana Żolnierowicza ? Pytam bo dla mnie takie kalkomanie przygotował właśnie Bogdan Żołnierowicz i u mnie nosi je model z Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 6 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Kalkomanie do 104 z NASA to z jakiegoś konkretnego zestawu XtraDecal X72315 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2022 To ja tak jeszcze się przypomnę Otóż w poniedziałkowe popołudnie posiedziałem sobie w pewnej knajpie (żeby nie było, że reklamuję) w Hajnówce w towarzystwie kolegi @Grzes-ia i jego żony przy zimnym piwku tocząc bardzo miłą konwersację na tematy różne i wszelakie. Spotkanie to co prawda odwlekało się w czasie z powodów takich a nie innych ale w końcu doszło do skutku. W trakcie owego spotkania otrzymałem prezent pod taką oto postacią: czyli książkę o powstaniu i służbie F-104. Teraz trochę się pochwalę zawartością Książka zawiera też kilkanaście barwnych profili malowań okolicznościowych: Podsumowując - trzeba by jeszcze kilka "śledzi" zlepić Grzesiu - WIELKIE DZIĘKI za prezent 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Sierpnia 2022 Share Napisano 10 Sierpnia 2022 Miałem pytać, czy książeczka i zawarte w niej zdjęcia i rysunki wrzucają coś nowego do tematu. 3 minuty temu, abtb napisał: WIELKIE DZIĘKI za prezent Spotkanie i konwersacja to była czysta przyjemność. Ale zdecydowanie za krótka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Sierpnia 2022 Share Napisano 10 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, abtb napisał: To ja tak jeszcze się przypomnę Otóż w poniedziałkowe popołudnie posiedziałem sobie w pewnej knajpie (żeby nie było, że reklamuję) w Hajnówce w towarzystwie kolegi @Grzes-ia i jego żony przy zimnym piwku tocząc bardzo miłą konwersację na tematy różne i wszelakie. Spotkanie to co prawda odwlekało się w czasie z powodów takich a nie innych ale w końcu doszło do skutku. W trakcie owego spotkania otrzymałem prezent pod taką oto postacią: czyli książkę o powstaniu i służbie F-104. Teraz trochę się pochwalę zawartością Książka zawiera też kilkanaście barwnych profili malowań okolicznościowych: Podsumowując - trzeba by jeszcze kilka "śledzi" zlepić Grzesiu - WIELKIE DZIĘKI za prezent Mógłbyś wrzucić tą książkę na Śledzie w zalewie modelarskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Sierpnia 2022 Share Napisano 10 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Grzes napisał: Miałem pytać, czy książeczka i zawarte w niej zdjęcia i rysunki wrzucają coś nowego do tematu. Spotkanie i konwersacja to była czysta przyjemność. Ale zdecydowanie za krótka... Każda książka jest na wagę złota ! Bardzo sympatyczna pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) 26 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Mógłbyś wrzucić tą książkę na Śledzie w zalewie modelarskiej ? Książkę to nie bardzo ( jeszcze nie wiem jak przedmiot "przepchnąć" kablem ), ale fotki zawartości to już tak Choć z drugiej strony była by to "oficjalna publikacja" a nie chciałbym podpaść pod paragraf naruszania praw autorskich, publikacji czy innej cholery zakazanej prawem bez zgody autora Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Sierpnia 2022 Share Napisano 10 Sierpnia 2022 3 minuty temu, abtb napisał: Książkę to nie bardzo ( jeszcze nie wiem jak przedmiot "przepchnąć" kablem ), ale fotki zawartości to już tak Choć z drugiej strony była by to "oficjalna publikacja" a nie chciałbym podpaść pod paragraf naruszania praw autorskich, publikacji czy innej cholery zakazanej prawem bez zgody autora Spokojnie, niczego nie naruszasz. To tylko zwrócenie uwagi na to, że takowa pozycja książkowa jest na rynku obecna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Października 2022 Autor Share Napisano 13 Października 2022 (edytowane) Jesień idzie, ciężko w domu wysiedzieć. Trza w morze wypłynąć na połów Więcej w temacie już niebawem w nowym warsztacie o wielce mówiącym tytule : "Opowieści dziwnej treści" Edytowane 13 Października 2022 przez abtb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 Wyprawa na łowy śledziowe? ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 Bosze, snofu??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Listopada 2023 Autor Share Napisano 28 Listopada 2023 Trochę odkopię, bo przewiduję ruch w temacie "podwarsztatowym" czyli "Gram 15 do śledzia" (patrz storna 3 warsztatu) A wszystko to związane z kończeniem spraw niedokończonych oficjalnie ogłoszonych na forum Planuję dziś porą wieczorową wrzucić kilka nędznych fotek z nędznych postępów, żeby mi sąsiad ( @giberes) nie pisał "że tylko "śledzie" i śledzie" i że w ogóle to już pół apteki wykupił na niestrawność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 7 godzin temu, abtb napisał: Trochę odkopię, bo przewiduję ruch w temacie "podwarsztatowym" czyli "Gram 15 do śledzia" Czyli będzie o tym jak wyważyć model Śledzia coby na ogon nie leciał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Listopada 2023 Autor Share Napisano 30 Listopada 2023 Śledzie już były, to teraz trochę poważniej. Swoje Orzełek odleżał to teraz pora go skończyć. Udało mi się w międzyczasie dopieścić kadłub przykleić odrobinę drobnicy. Jeszcze kilka drobiazgów zostało - tak na jeden wieczór i będzie można zamykać etap budowlany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi