Stojkovic Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Przygarnąłem zaczęty model i oto ukończony zdobi podstawkę. Pierwsza moja styczność z modelem AFV Club. 12 1 Cytuj
patrykd Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Piękny. Jena rtzecz mi tylko nie pasuje. Koła ubłocone, błotniki ubłocone, a przedni zderzak i tył tylko zakurzone. Tak chyba błoto nie działa? Cytuj
TAW Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Piękny detal w budowie, malowanie z wieloma smaczkami. Całość dopełniają załoganci i nietypowa, klimatyczna podstawka. Dużo pracy w to włożyłeś i to widać po końcowym efekcie. Całość wygląda poprostu bardzo pierwszorzędnie - kawał dobrego gud dżobu! Cytuj
zaruk Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Ogromnie mi się podoba. I model i podstawka. Masa pracy włożona, ale widać to w każdym calu (właściwie - centymetrze). Cytuj
copycat Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 Bardzo klimatyczna wielowarstwowa podstawka, z super modelem. Cytuj
michal0281 Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 Fajna praca, podoba się, jak dla mnie to prawie wszystko na plus, z minusów to tak nie do końca podoba mi się, że te koła nic nie "siedzą" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi