Stojkovic Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Przygarnąłem zaczęty model i oto ukończony zdobi podstawkę. Pierwsza moja styczność z modelem AFV Club. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Piękny. Jena rtzecz mi tylko nie pasuje. Koła ubłocone, błotniki ubłocone, a przedni zderzak i tył tylko zakurzone. Tak chyba błoto nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Piękny detal w budowie, malowanie z wieloma smaczkami. Całość dopełniają załoganci i nietypowa, klimatyczna podstawka. Dużo pracy w to włożyłeś i to widać po końcowym efekcie. Całość wygląda poprostu bardzo pierwszorzędnie - kawał dobrego gud dżobu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Great job, po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Ogromnie mi się podoba. I model i podstawka. Masa pracy włożona, ale widać to w każdym calu (właściwie - centymetrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Bardzo klimatyczna wielowarstwowa podstawka, z super modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 U mnie masz 6 z wykrzyknikiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Fajna praca, podoba się, jak dla mnie to prawie wszystko na plus, z minusów to tak nie do końca podoba mi się, że te koła nic nie "siedzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi