Thalgonis Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Ciałko, kolejnego pułkownika mniej Model jak na tę firmę taki sobie... Raczej nie polecałbym. Stare Kino :-) Edytowane 14 Lutego 2022 przez Thalgonis 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 O ładny panie, ładny. Podoba się. Tylko jak dla mnie brudy na skrzydłach takie trochę czołgowe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 Wiosna u ruskich bywa baaaardzo błotnista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Każda Ramą cieszy oko fajna szklarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 18 minut temu, Adamo722 napisał: Każda Ramą cieszy oko fajna szklarnia Nie przypominaj mi tych szklarniowych pomidorów Zawsze myślałem, że moja ukochana 110-ka jest najgorsza pod tym względem, ale to tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Kamuflaż się Panu udał. W kwestii tych brudnych skrzydeł, to też bym chyba nieco oszczędniej. Ale całość bardzo fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 Bardzo ładnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 23 godziny temu, Thalgonis napisał: Wiosna u ruskich bywa baaaardzo błotnista ...i dlatego tak zachowawczo na piętach stoi?! Ogólnie jednak fajnie wyszedł, podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 dopiero teraz tu trafiłem.... mi tam się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Kwietnia 2022 Share Napisano 8 Kwietnia 2022 Świetny model. Nie może się nie podobać. Nie ma tu takiej opcji. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Bez przesady, jest tu trochę niedociągnięć. Nie będę o nich pisał bo znowu jakaś inkwizycja się pojawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Bardzo ładny model Ogląda się go z przyjemnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi