MayonesEXG7 Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Olive green jest ciemna, na wiezy stosowałem lekko żółty i rozjaśnia się fajnie. Wiem, co robię. Spokojnie Patryk nocne malunki, nie diorama heee Edytowane 12 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Hmm Bardziej wyszedł zółty, jak jasno zielony, nam początku pluło dobrze. Zmieszałem słabo, raczej do poprawki ten jaśniejszy odcień olive. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 I fajną modulację szlag trafił!!!!! Lepsze jest wrogiem dobrego!!!! https://www.youtube.com/watch?v=Cn1YjfC-Fp8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 3 minuty temu, robertmodelarz napisał: I fajną modulację szlag trafił!!!!! Lepsze jest wrogiem dobrego!!!! https://www.youtube.com/watch?v=Cn1YjfC-Fp8 No tak kolega popsuł całkowicie efekt. Teraz tylko chyba zmycie farby pomoże i od nowa malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 W dniu 12.06.2022 o 10:39, MayonesEXG7 napisał: Wiem, co robię. Spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 Godzinę temu, patrykd napisał: No tak kolega popsuł całkowicie efekt. Teraz tylko chyba zmycie farby pomoże i od nowa malowanie. Od nowa-zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 (edytowane) Nic nie ruszam Edytowane 16 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 (edytowane) No i lepiej , te żółte ciapki stłumione , dasz oleje , będzie git , tak ogólnie to odwrotnie powinieneś to rozjaśniać, tam gdzie śruby i krańce płyt np tylnej płyty , powinny być ciemniejsze, U Ciebie jest na odwrót Edytowane 16 Czerwca 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 Mech.Też tak mi sie wydaje.Sam olive green bez zoltego serio jest ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Mayones, Mayones, tak na mnie wołają Zazdroszczą wszyscy czołgów, co mnie się tak udają. Tajemnic modelarstwo przede mną żadnych nie ma Ja jestem King Mayones, na razie, cześć i siema... Z pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Kolory może nie są i takie złe, ale proporcje jasny/ciemny to bym odwrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 (edytowane) 26 minut temu, zaruk napisał: Mayones, Mayones, tak na mnie wołają Zazdroszczą wszyscy czołgów, co mnie się tak udają. Tajemnic modelarstwo przede mną żadnych nie ma Ja jestem King Mayones, na razie, cześć i siema... Z pozdrowieniem Mayones Mayones, tak na mnie wołają, bo przecież forumowi tankiści mnie znają Przede mną dużo techniki, robię bączki czołgiem i tajne wieżą uniki Ładuję do lufy pocisk kumulacyjno- burzący, ahh ten diesel jest śmierdzący Nie jestem Królem i wypraszam sobie Panie, jak nie naciągnę dobrze gąsek, to czołg stanie Edytowane 16 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2022 (edytowane) 21 minut temu, Klapouch napisał: Kolory może nie są i takie złe, ale proporcje jasny/ciemny to bym odwrócił. Hmm, mogę coś ruszyć, ale samym oliwe green boczne pochyłe płyty psiknąć ciemnym i tylną płytę . Zobaczymy co dalej. Edytowane 16 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Ciemnym to już napsikałeś tyle, że na cały pluton starczy. Tylko jasny. Dawaj tych żółtych plam dużo, na to może jeszcze jaśniejsze żółte. Taki pseudo - marmurek wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Te wszystkie spawy na wieży i na kopule dowódcy koszmarnie wyglądają, według mnie są kompletnie do poprawy. Do tego te dziury od uchwytów desantowych są do zaszpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 19 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2022 Pierwsze tracki w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Mistrz pęndzlaRzucanie łaciną, na lewo i prawo level hard-przy gąskach.A myślę powoli już o Fruilach Edytowane 20 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 WTF? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2022 Poprawi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 6 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Poprawi się Je co poprawiać nanoś poprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Psikne zielonym raz-dwa.Zajme się próbnie tym dziś.Cóz poleciałem na freestajło-maka maka fon Edytowane 20 Czerwca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Listopada 2023 Autor Share Napisano 18 Listopada 2023 (edytowane) Dalsze zabiegi malowania,uległy rozlaniu się thinnera na czołgutek. Od nowa pomaziam bo musiałem wamodem zmyć do akryli. Wieżę od nowa również, cóż bywa. Teraz przy nim wykonał bym inne zabiegi jak wtedy. Ale coś tam powoli dłubię. Młotkiem koła Edytowane 18 Listopada 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 W dniu 20.06.2022 o 19:15, MayonesEXG7 napisał: Mistrz pęndzlaRzucanie łaciną, na lewo i prawo level hard-przy gąskach.A myślę powoli już o Fruilach Tu masz gąski do wydruku 3D ruchome https://cults3d.com/en/3d-model/various/t-34-waffle-tracks-3d-print Jakość wydruku bije wszelakiej maści odlewy, kupujesz projekt i daj komuś do wydruku 1 l. żywicy so drukarki kosztuje 78 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Listopada 2023 Autor Share Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Robert gąski koszt 100zł z stl plikiem. Bez przesady się ładować w koszta dla zvezdy .Pudełkowe da radę ogarnąć- brudzing wystarczy Edytowane 20 Listopada 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) Wieża od nowa Edytowane 15 Grudnia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi