abtb Napisano 8 Maja 2023 Autor Share Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 14 minut temu, burzatg napisał: A czemuż "krokodyl" Ponieważ miejscowi nazywają go "krokodylem" a "Łania" to wymysł zgniłego Zachodu 12 minut temu, rudy0007 napisał: Czyli to mój ostatni wpis w tym poście Zawsze możesz edytować i coś tam jeszcze dodać w poście. W wątku/warsztacie zawsze możesz pisać dalej przy pomocy "klawiatury bezprzewodowej na blutuwa" 14 minut temu, burzatg napisał: Łania z paszczą rekina to już jest bardzo intrygująca hybryda O właśnie - Fuerza Aera del Peru. Ale ten temat zostawię na przyszły tydzień Edytowane 8 Maja 2023 przez abtb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 Piękna i very cacy koniczynka, mam tylko wrażenie, że poletko trochę wyschło bo ma inny odcień Ale kawał dobrej roboty. Niektórzy nie piszą bo nie są w stanie trafić przycisk pozdrawiam Tomciu bardzo ładna praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2023 Autor Share Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 18 minut temu, Mitrandir napisał: poletko trochę wyschło bo ma inny odcień Trudy wojny w Czeczenii, Grzesiu Foty trochę "przepalone" - w rzeczywistości "zielenina" jest bardziej zielona Jest plan, by na Babarybę przyfrunąć, ale z moim zapałem to ...ech, szkoda gadać A poza tym mam obawy że jakiś "Olbrychski" z szablą się trafi - wszak model w barwach agresora Ale z drugiej strony mała prowokacja na podgrzanie festiwalowej atmosfery będzie jak znalazł Edytowane 8 Maja 2023 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 4 minuty temu, abtb napisał: A poza tym mam obawy że jakiś "Olbrychski" z szablą się trafi - wszak model w barwach agresora Zwłaszcza że co niektórzy są strasznie przewrażliwieni na tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2023 Autor Share Napisano 8 Maja 2023 19 minut temu, Xmen napisał: co niektórzy są strasznie przewrażliwieni na tym punkcie Osobiście to się jeszcze z tą nadwrażliwością nie zetknąłem ale kto wie jakie licho do stolicy przyjedzie Profilaktycznie "wykreśliłem" z wystawiania wszystkie modele z gwiazdą (czerwoną) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 3 minuty temu, abtb napisał: Profilaktycznie "wykreśliłem" z wystawiania wszystkie modele z gwiazdą (czerwoną) Nie bądź miękiszon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2023 Autor Share Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 9 minut temu, Xmen napisał: Nie bądź miękiszon. Sugerujesz "konkretną" prowokację? W sumie to jest "czym" Ale tradycyjnie sięgnę po swoje "czarne konie" Edytowane 8 Maja 2023 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 5 minut temu, abtb napisał: Sugerujesz "konkretną" prowokację? Ależ skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 2 godziny temu, Xmen napisał: Zwłaszcza że co niektórzy są strasznie przewrażliwieni na tym punkcie. Jakoś nie zauważyłem, ostatnie trzy imprezy gdzie strażak z gwiazdą pojechał... to wygrał. Nawet we Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 3 godziny temu, Mitrandir napisał: Jakoś nie zauważyłem, ostatnie trzy imprezy gdzie strażak z gwiazdą pojechał... to wygrał. Nawet we Bytomiu Ale to był TEN strażak z gwiazdą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 Wrzucę tu fotkę, którą w innym dziale wkleił Kolega @rudy0007 a która wyjaśnia skąd się wzięła nazwa "krokodyl". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Maja 2023 Autor Share Napisano 12 Maja 2023 14 minut temu, Grzes napisał: Wrzucę tu fotkę, Wyszło jak zwykle - po polsku To nie jest krokodyl tylko aligator: Ale w sumie oba w Wiśle nie występują więc skąd lechicki naród ma wiedzieć czym się od siebie różnią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 36 minut temu, abtb napisał: Wyszło jak zwykle - po polsku To nie jest krokodyl tylko aligator: Ale w sumie oba w Wiśle nie występują więc skąd lechicki naród ma wiedzieć czym się od siebie różnią Napisałem ten, który sam przed chwilą dowiedział się o tym, szukając informacji na Wikipedii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 Godzinę temu, abtb napisał: To nie jest krokodyl tylko aligator: O curva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Maja 2023 Autor Share Napisano 12 Maja 2023 Godzinę temu, Grzes napisał: O curva! Czy Ty tym sformułowaniem chcesz wywołać kolejną dyskusję nt. porawności w języku polskim? Bo jeżeli tak to ja zamykam piaskownicę i idę do domu , Bo co jak co, ale shitstormu to ja sobie we wątku nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 4 minuty temu, abtb napisał: Bo co jak co, ale shitstormu to ja sobie we wątku nie życzę Milczę w dwunastu językach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 16 minut temu, abtb napisał: ja sobie we wątku nie życzę Jak to powiedział klasyk " to nie jest koncert życzeń". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) JESTEM, że tak powiem Żeby nie było, że temat umarł, to wkleję trzy fotki sprzed dwóch tygodni obrazujące nieaktualny już postęp - bo jak wiadomo w łykend "kawa z krokodylem" I na tym to by można było w sumie warsztat zakończyć. Ale może jeszcze odrobinkę pociągnę i zbuduję jeszcze ze dwa krokodyle Edytowane 14 Listopada 2023 przez abtb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Świetne cammo , bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Niby krokodyl, ale trochę też rekin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Chciałem podpytać o sposób maskowania podczas malowania kamo. Patafix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 52 minuty temu, Rzeznik napisał: sposób maskowania Patrz strona wcześniej - wszystkie etapy malowania pokazane po kolei 53 minuty temu, Rzeznik napisał: Patafix? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 35 minut temu, abtb napisał: Godzinę temu, Rzeznik napisał: Patafix? Tak Złoty środek na wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 14 minut temu, barszczo napisał: Złoty środek na wszystko Tylko nie zawsze się dobrze lepi do powierzchni I jeszcze taka jedna zaległa fotka z vyzbrojem i wiatrakami: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 1 godzinę temu, abtb napisał: Tylko nie zawsze się dobrze lepi do powierzchni I jeszcze taka jedna zaległa fotka z vyzbrojem i wiatrakami: Ładną kompozycję żeś kwiatową zrobił ...Bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi