Kon_Bar Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Dziś chciałem zaprezentować model Robinsona R-44 w barwach czeskiej straży pożarnej. Jak widzać ostatnio na forum same modele "gigantów" Model +/- w malowaniu z pudełka. Lewostronna naklejka z napisem "FIRE RESCUE TEAM" jest w zestawie niepoprawna kolorystycznie - musiałem wykonać ją (no i prawą ) od nowa. W zestawie brakuje także krzyża na dziobie a krzyże na bokach były niewłaściwego rozmiaru. Reszta kalkomanii pochodzi z zestawu. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 No olbrzym po prostu. Świetnie wygląda na tym pudełku zapałek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Ładnie wyszedłeś z tych koszmarnych szybek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 ładniutki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Fajne maleństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Ładny model. Podoba mi się. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Czyściutka koronkowa robota- ładny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 21 Kwietnia 2022 Share Napisano 21 Kwietnia 2022 Ja bym zrobił go po polsku. A takich dużych pudelek zapalek to już nie produkują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 Bardzo fajny śmiglak. A pudełko zrobiłeś w skali 2:1??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi