Moses Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 I jak rzucisz w jakiegoś agressora to i zabijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Października 2022 Autor Share Napisano 9 Października 2022 (edytowane) Korzystając z zamieszania wywołanego Airacobrą z Army przemycam moje "czechosłowackie wypociny" Zasadniczo wyszło tak: I w sumie nawet to jakoś zaczyna wyglądać: Edytowane 13 Października 2022 przez abtb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 A on miał taki francuski brąz na sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 Super zmalowane, podobają się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Października 2022 Autor Share Napisano 9 Października 2022 (edytowane) Taki kolor podał Edek w swojej instrukcji, więc ja się nie będę z czeskim koniem kopał Edytowane 9 Października 2022 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 bjutiful 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Października 2022 Autor Share Napisano 9 Października 2022 No już bez przesady. To tylko model RELAKSACYJNY więc na kolory przymykam jedno oko (choć zakupiłem specjalnie pod ten jeden model komplet farb ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 (edytowane) 18 minut temu, abtb napisał: (choć zakupiłem specjalnie pod ten jeden model komplet farb ) O nie, toż to krok do robienia mocarnych PROJEKTÓW PS. czy to te smokery co trafiły do Polski? Jakiś UB chyba tez do nas trafił ? Edytowane 9 Października 2022 przez Moses 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Października 2022 Autor Share Napisano 10 Października 2022 7 godzin temu, Moses napisał: toż to krok do robienia mocarnych PROJEKTÓW Odkryłeś mój niecny plan Lotnictwo Czechosłowacji to mój ukochany temat w modelarstwie 7 godzin temu, Moses napisał: Jakiś UB chyba tez do nas trafił ? Coś tam było ale nie zgłębiałem tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Listopada 2022 Autor Share Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) Stan na "z dziś" W łykend chyba złożę do kupy, podwieszę vyzbroy i będzie finito Edytowane 16 Listopada 2022 przez abtb 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 Ja tu nie widzę żadnego Zdzisia, ale Migacz elegancki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Ładny, ale te czerwone "cosie" zakłócają mi odbiór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Listopada 2022 Autor Share Napisano 16 Listopada 2022 5 minut temu, burzatg napisał: te czerwone "cosie" zakłócają mi odbiór Dojdą jeszcze dwa czerwone "cosie" po wklejeniu dysz. W związku z tym zakłócenia w odbiorze będą jeszcze większe A jak dołożę czerwone blokady kół to w ogóle może nie być odbioru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Bardzo ładny, kolejne stado rośnie w siłę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 Lubię te Twoje relaksacyjne warsztaty, MiG (MiGi) podobają mi się. Masz swój styl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Listopada 2022 Autor Share Napisano 16 Listopada 2022 2 godziny temu, HK1885 napisał: Lubię te Twoje relaksacyjne warsztaty, Kolejny będzie w dziale wiatracznym, bo tam zaczyna jakąś "otchłanią" jechać i trzeba dział ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 2 minuty temu, abtb napisał: Kolejny będzie w dziale wiatracznym To może.... Tego łaciatego widziałbym w Twoim wykonaniu, choć do ratowania działu to bardziej SAR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 12 godzin temu, burzatg napisał: te czerwone "cosie" zakłócają mi odbiór Wg mnie podobnie zakłócają otwarte owiewki i luki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Listopada 2022 Autor Share Napisano 16 Listopada 2022 Teraz, Grzes napisał: To może.... Żartujesz!? Ja za poważny majster jestem, żeby taką maliznę robić. A poza tym to one latały u Kadafiego? Bo rozumiesz Grzesiu - zasadniczo "warsztat relaksacyjny" to jest po libijsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Listopada 2022 Autor Share Napisano 16 Listopada 2022 3 minuty temu, Grzes napisał: Tego łaciatego A na to to bym może i się skusił. Czechosłowackie kokardy to moja druga miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 1 minutę temu, abtb napisał: Ja za poważny majster jestem, żeby taką maliznę robić. No, i podobno ten sokół to nie jest mydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 15 minut temu, abtb napisał: to one latały u Kadafiego? Zawsze możesz zrobić "what if?" (czego osobiście nie lubię. 14 minut temu, abtb napisał: Czechosłowackie kokardy to moja druga miłość Stąd moja wrzutka W dniu 9.10.2022 o 23:21, Moses napisał: czy to te smokery co trafiły do Polski? Jakiś UB chyba tez do nas trafił ? Tak. 4401 u nas jako 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Listopada 2022 Autor Share Napisano 17 Listopada 2022 11 godzin temu, Grzes napisał: Zawsze możesz zrobić "what if?" (czego osobiście nie lubię. Cholercia, to mamy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Listopada 2022 Autor Share Napisano 17 Listopada 2022 (edytowane) 11 godzin temu, giberes napisał: podobno ten sokół to nie jest mydło. Znajomy z Białegostoku będzie go lepił w ramach recenzji więc się okaże co "to" jest warte. Bo na razie to warte jest sporo pieniędzy (i nikt nie marudzi że drogo tak jak przy AH ) Edytowane 17 Listopada 2022 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Listopada 2022 Autor Share Napisano 18 Listopada 2022 (edytowane) Jakby tak: I jakoś tak po arabsku I w sumie można zamykać warsztat, bo po co pokazywać lepienie pozostałych trzech MiG-aczy - nudne to będzie Edytowane 22 Października przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi