smialus Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 (edytowane) Witam. Model zrobiony około dwóch lat temu. Malowany Mr Paint, Tamiya, Alclad, Gunze. Ogólnie odbiór pozytywny co do sklejalności. Są pewne niedoróbki chociażby w podwoziu. Z dodatków jakie dałem to fotele K-36 żywiczne, OCP Mastera. Miłego oglądania. Pozdrawiam. Edytowane 10 Maja 2022 przez smialus 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Wygląda świetnie. Gratuluję pięknej roboty W przyszłości zamierzam popełnić ten model. Tak mało ich widać na forum Poleciłbyś go do sklejenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 10 Maja 2022 Autor Share Napisano 10 Maja 2022 Z czystym sumieniem polecam. Fajny detal, dwie wersje oszklenia kabiny chociaż ja swoją malowałem bo jednak kolor mi się nie widział jaki producent przewidział. Delikatne linie podziału, wnęki podwozia, wloty powietrza dopracowane naprawdę na przyzwoitym poziomie. Składał się jak klocki ale można błędy popełnić jak widać przy podwoziu gdzie jedna goleń ucieka na bok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Piękny model Ci wyszedł Jakbyś w pierwszym zdjęciu wyretuszował podstawkę, byłoby genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Mimo podstawki zdjęcie świetne. Muszę kiedyś spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Tylko mogę pogratulować wykonania modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Model bardzo ładny. Podoba mi się. Bardzo dobry warsztat. Zdjęcia bardzo dobre. Pierwsze zdjęcie rewelacyjne szczególnie po retuszu @greatgonzo. Co do podstawki to ja widziałbym to inaczej ale to oczywiście indywidualne podejście. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Dołączę do gratulacji wykonania pięknego modelu Przykuwa uwagę. Sam mam w planach go popełnić ale w 72. Twój model będzie niejako wzorcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Całkiem fajnie prezentuje się model, szczególnie ślady eksploatacji na górze płatowca. Jednak to rozjechane podwozie psuje efekt Ja w swoim użyłem metalowego i takich problemów nie miałem. może to wina plastikowych elementów z zestawu... Edytowane 11 Maja 2022 przez Pawel.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolus Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Piękny, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 13 Maja 2022 Share Napisano 13 Maja 2022 Super robota . Ale niebieska szyba mnie trochę zastanawia to nie Tomcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 14 Maja 2022 Share Napisano 14 Maja 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Apek napisał: Super robota . Ale niebieska szyba mnie trochę zastanawia to nie Tomcat Te Migi miały taki lekko zielonkawo-niebieski kolor Edytowane 14 Maja 2022 przez Pawel.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 14 Maja 2022 Share Napisano 14 Maja 2022 To chyba zależy od kąta pod którym pada światło, bo obejrzałem mnóstwo filmów o tym samolocie, i raczej był to kolor zlotawo-pomaranczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 15 Maja 2022 Autor Share Napisano 15 Maja 2022 Żółty był na wszystkich bocznych niebieski oraz zielony na pancernej wymiennej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi