Szydercza Gała Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Chińskie ZUO numer 2 ukończone. Model Bronco jest mocno siermiężny, no ale za to temat niepowtarzalny. Blachy zestawowe są tak pancerne że biją nawet Eduarda, a nie sądziłem że to możliwe Maszty wystrugane z uniwersalnych zestawów steng i rej od Mastera, wanty z blaszki Artwoxa a załoga od ION Model, do tego pokład drewniany Wood Huntera. Generalnie fajny projekcik relaksacyjny, tak jak i pierwsze chińskie ZUO Ot i tyle 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Pisałem już gdzie indziej, napiszę i tu...kawał świetnej roboty, podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Fajny model.....robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Fajniusi podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Tłum wiwatuje i wznosi stosowne okrzyki.... oczywiście pod czujnym nadzorem pułkownika i jego ludzi. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Piękny model tak brzydkiego okrętu, że aż ładnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Elegancki W końcu ładne białe tło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Maja 2022 Autor Share Napisano 10 Maja 2022 Dzięki, zacieszam że sie podoba Po tylu latach zaczynam dogadywać się z aparatem na tyle, żeby to zadziałało z białym tłem... ciekawe co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Za dużo roboty to przy nim nie miałeś. Jajamota albo Smarka sklej. Świetnie wyszedł, i genialne malowanie czarnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Piękny model. Bardzo mi się podoba. Ja tam nie znam się na tych okrętach. Nie wiem czy to pancernik czy krążownik ale zawsze mi się podobały te stare często jeszcze ożaglowane pływadła. Może kiedyś sobie ulepię taki. Pozdrawiam. Andrzej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 17 Czerwca 2022 Share Napisano 17 Czerwca 2022 Piękny model. A oryginał był zbudowany w Szczecinie, razem z bratem bliźniakiem. Pozdrawiam, Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2022 No tak, zapomniałem wspomnieć że to PRALECHICKIE okręty są, łącznie z trzecim Tsi Yuenem, zbudowane w pradawnym grodzie Polan o zgrabnej nazwie Stettin Pokazuje to również jak odwróciły się łańcuchy dostaw w ciągu tych 130 lat, teraz wszystko produkuje się w Chinach i sprowadza do Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Czy cos mi umklo czy nie bylo warsztatu ...? Zajefajnie wyszedl, czarny obłed, czy tam byl w ogóle czarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2022 Oczywiście że był warsztat, w portfolio jest nawet link. Nie bardzo rozumiem pytanie o czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Zgubiłem sie, ale juz sie odnalazłem, warsztat znalazłem ... :), Ale faktycznie link jest... Czarny - chodzilo mi o to czy tu czArna farba byla w uzyciu, bardzo mi sie podoba ten kadlub bede nieudolnie kopiowal w moim PingYuan-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Aaaa, czarna czarna to nie. Zdawało mnie się że w szczuce czarnego nie ma Ping jest dobry, w 144 mam Chih Yuena, ale to jeszcze nie teraz, tam będzie Golgota i dużo roboty NA LUZAKU Edytowane 19 Czerwca 2022 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Szczuka stoi i czeka jak znowu bede mogl na kacapow patrzec, a szkoda bo fajnie mi to szlo ;). Ping to rzeznia, bo de facto nie ma dokumentacji a to co jest jest dwuznaczna, a sam model reprezentuje to co moze prezentować okret w skali 144 za taki pieniadz ;). Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: w 144 mam Chih Yuena Ogladalem tam to tez rzeba tylko na wiekszej powierzchni Edytowane 19 Czerwca 2022 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi