sianko Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Witam W tym roku znowu mi się nie udało w totka wygrać, ale przynajmniej taki modelik skończyłem. Klasyczna maszyna, klasyka-Maxa Immelmana przysporzyła mi nieco problemów, a mianowicie wymieniłem wózek podwozia na samoróbkę metalową, dołożyłem parę drobiazgów oraz blaszkę karabinków Spandau (Eduard). Malowanie to Metal mig i AK Fokker Grey. 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixer Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Przyznaj się, te modele to tak naprawdę w 1:24 robisz, a nie ściemniasz że to 72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vieh_san Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Bardzo ładny i przyjemny w odbiorze model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Świetnie wycieniowany. Krzyże malowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Przepiękny. Imitacje blachy polerowanej (?) - jak robiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted May 21, 2022 Author Share Posted May 21, 2022 4 godziny temu, Fixer napisał: Przyznaj się, te modele to tak naprawdę w 1:24 robisz, a nie ściemniasz że to 72. No i masz babo placek 4 godziny temu, Vieh_san napisał: Bardzo ładny i przyjemny w odbiorze model Dziękuję 25 minut temu, zaruk napisał: Świetnie wycieniowany. Krzyże malowałeś? A gdzie tam, za leniwy jestem 22 minuty temu, socjo1 napisał: Przepiękny. Imitacje blachy polerowanej (?) - jak robiłeś? Najpierw metal aluminium, a potem delikatnie końcówką pędzelka umoczaną w rozcieńczonej farbce gunmetal tak sobie ciapałem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Fajny maluch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeznik Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Piękna miniatura, Z czego są linki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 Godzinę temu, Rzeznik napisał: Piękna miniatura, Z czego są linki? Plecionka wędkarska 0,08mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wachmistrz Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 (edited) Ładny Fokker. Naciągi i podwozie wyszły bardzo poprawnie i subtelnie, a nie są tu wcale takie proste. Edited May 23, 2022 by Wachmistrz Literówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 nie wiem, czy sa tam jakies " sruby rzymskie " na koncach naciagow przy placie Ale, co to jest? Blachy, czy jakis wlasny wynalazek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 50 minut temu, Wachmistrz napisał: Ładny Fokker. Naciągi i podwozie wyszły bardzo poprawnie i subtelnie, a nie są tu wcale takie proste. No nie do końca, naciągi poluzowały się, a suszarka nie na wiele się zdała. Mimo to dzięki 17 minut temu, BRAVO112 napisał: nie wiem, czy sa tam jakies " sruby rzymskie " na koncach naciagow przy placie Ale, co to jest? Blachy, czy jakis wlasny wynalazek? Takim czymś wzbogacalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 dzieki chyba nawet mam w tym swoim balaganie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Piękny model. Pozdrawiam. Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts