sianko Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Witam W tym roku znowu mi się nie udało w totka wygrać, ale przynajmniej taki modelik skończyłem. Klasyczna maszyna, klasyka-Maxa Immelmana przysporzyła mi nieco problemów, a mianowicie wymieniłem wózek podwozia na samoróbkę metalową, dołożyłem parę drobiazgów oraz blaszkę karabinków Spandau (Eduard). Malowanie to Metal mig i AK Fokker Grey. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Przyznaj się, te modele to tak naprawdę w 1:24 robisz, a nie ściemniasz że to 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Bardzo ładny i przyjemny w odbiorze model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Świetnie wycieniowany. Krzyże malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Przepiękny. Imitacje blachy polerowanej (?) - jak robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 21 Maja 2022 Autor Share Napisano 21 Maja 2022 4 godziny temu, Fixer napisał: Przyznaj się, te modele to tak naprawdę w 1:24 robisz, a nie ściemniasz że to 72. No i masz babo placek 4 godziny temu, Vieh_san napisał: Bardzo ładny i przyjemny w odbiorze model Dziękuję 25 minut temu, zaruk napisał: Świetnie wycieniowany. Krzyże malowałeś? A gdzie tam, za leniwy jestem 22 minuty temu, socjo1 napisał: Przepiękny. Imitacje blachy polerowanej (?) - jak robiłeś? Najpierw metal aluminium, a potem delikatnie końcówką pędzelka umoczaną w rozcieńczonej farbce gunmetal tak sobie ciapałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Fajny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Piękna miniatura, Z czego są linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 Godzinę temu, Rzeznik napisał: Piękna miniatura, Z czego są linki? Plecionka wędkarska 0,08mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Ładny Fokker. Naciągi i podwozie wyszły bardzo poprawnie i subtelnie, a nie są tu wcale takie proste. Edytowane 23 Maja 2022 przez Wachmistrz Literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 nie wiem, czy sa tam jakies " sruby rzymskie " na koncach naciagow przy placie Ale, co to jest? Blachy, czy jakis wlasny wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 23 Maja 2022 Autor Share Napisano 23 Maja 2022 50 minut temu, Wachmistrz napisał: Ładny Fokker. Naciągi i podwozie wyszły bardzo poprawnie i subtelnie, a nie są tu wcale takie proste. No nie do końca, naciągi poluzowały się, a suszarka nie na wiele się zdała. Mimo to dzięki 17 minut temu, BRAVO112 napisał: nie wiem, czy sa tam jakies " sruby rzymskie " na koncach naciagow przy placie Ale, co to jest? Blachy, czy jakis wlasny wynalazek? Takim czymś wzbogacalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 dzieki chyba nawet mam w tym swoim balaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 Piękny model. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi