sianko Napisano 21 Maja 2022 Napisano 21 Maja 2022 Witam W tym roku znowu mi się nie udało w totka wygrać, ale przynajmniej taki modelik skończyłem. Klasyczna maszyna, klasyka-Maxa Immelmana przysporzyła mi nieco problemów, a mianowicie wymieniłem wózek podwozia na samoróbkę metalową, dołożyłem parę drobiazgów oraz blaszkę karabinków Spandau (Eduard). Malowanie to Metal mig i AK Fokker Grey. 21 Cytuj
Fixer Napisano 21 Maja 2022 Napisano 21 Maja 2022 Przyznaj się, te modele to tak naprawdę w 1:24 robisz, a nie ściemniasz że to 72. Cytuj
socjo1 Napisano 21 Maja 2022 Napisano 21 Maja 2022 Przepiękny. Imitacje blachy polerowanej (?) - jak robiłeś? Cytuj
sianko Napisano 21 Maja 2022 Autor Napisano 21 Maja 2022 4 godziny temu, Fixer napisał: Przyznaj się, te modele to tak naprawdę w 1:24 robisz, a nie ściemniasz że to 72. No i masz babo placek 4 godziny temu, Vieh_san napisał: Bardzo ładny i przyjemny w odbiorze model Dziękuję 25 minut temu, zaruk napisał: Świetnie wycieniowany. Krzyże malowałeś? A gdzie tam, za leniwy jestem 22 minuty temu, socjo1 napisał: Przepiękny. Imitacje blachy polerowanej (?) - jak robiłeś? Najpierw metal aluminium, a potem delikatnie końcówką pędzelka umoczaną w rozcieńczonej farbce gunmetal tak sobie ciapałem 1 Cytuj
sianko Napisano 23 Maja 2022 Autor Napisano 23 Maja 2022 Godzinę temu, Rzeznik napisał: Piękna miniatura, Z czego są linki? Plecionka wędkarska 0,08mm Cytuj
Wachmistrz Napisano 23 Maja 2022 Napisano 23 Maja 2022 (edytowane) Ładny Fokker. Naciągi i podwozie wyszły bardzo poprawnie i subtelnie, a nie są tu wcale takie proste. Edytowane 23 Maja 2022 przez Wachmistrz Literówki Cytuj
BRAVO112 Napisano 23 Maja 2022 Napisano 23 Maja 2022 nie wiem, czy sa tam jakies " sruby rzymskie " na koncach naciagow przy placie Ale, co to jest? Blachy, czy jakis wlasny wynalazek? Cytuj
sianko Napisano 23 Maja 2022 Autor Napisano 23 Maja 2022 50 minut temu, Wachmistrz napisał: Ładny Fokker. Naciągi i podwozie wyszły bardzo poprawnie i subtelnie, a nie są tu wcale takie proste. No nie do końca, naciągi poluzowały się, a suszarka nie na wiele się zdała. Mimo to dzięki 17 minut temu, BRAVO112 napisał: nie wiem, czy sa tam jakies " sruby rzymskie " na koncach naciagow przy placie Ale, co to jest? Blachy, czy jakis wlasny wynalazek? Takim czymś wzbogacalem Cytuj
BRAVO112 Napisano 23 Maja 2022 Napisano 23 Maja 2022 dzieki chyba nawet mam w tym swoim balaganie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi