Marudek Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2022 Wielkie dzięki Panowie Cieszę się że ten model jest już na ukończeniu. Tym bardziej że zacząłem już kolejny scratch w skali 1:9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 krucafuks ale cacko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Mowę mi odjęło... Po szczękę będę musiał do piwnicy zejść, bo podłoga nie podołała. Ale to może kiedyś, skoro to jeszcze nie koniec. Takie relacje aż chce się oglądać/ czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Nieźle. .żeby nie powiedzieć kosmos...... Tu wydruk, tu grawer, odlewik. Tak z ciekawosci liczyłeś jaki rząd kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Bo nic mądrego nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Wielkie dzięki Panowie . @jacek j - kosztów wolę nie liczyć. Na szczęście rozłożyły się w czasie. Ale przyznać muszę, że wiele części udało mi się uzyskać nieodpłatnie dzięki wielkiej uprzejmości przychylnych ludzi Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Ależ niesamowita praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Hej do modelu dodałem tak mały drobiazg. Kask orzeszek i gogle. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 (edytowane) A gotowy model wygląda tak: Do zobaczenia na żywo jutro w Inowrocławiu Edytowane 24 Czerwca 2022 przez Marudek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Cudo, chętnie bym go zobaczył na żywo. Gratuluje pięknego modelu i umiejętności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Fajne te dwa ostatnie zdjęcia, teraz pokaż model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Godzinę temu, Marudek napisał: Hej do modelu dodałem tak mały drobiazg... gdzieś już to widziałem..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Mój sąsiad miał taką , p. Jałocha. ,Wszyscy mu zazdrościli bo Gil to nie był byle Kobuz. Modelarsko najwyższa półka. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Hej, Wielkie dzięki! Cieszę się że moja Wueska się Wam spodobała. Mam nadzieję, że mój kolejny model motocykla w 1:9 - DKW NZ350 również się Wam spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Mam takie skojarzenie: ten "orzeszek" aż się prosi o parę literek, np MO, ORMO. No ale wtedy trzeba by chyba "motor" zmienić na Emzetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Taki komplet tem może kiedyś powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 Lajków mi brakło ale uzupełnię. Coś fantastycznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Są na świecie rzeczy, o których się nie śniło. Piękna praca, Panie Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Cuda Panie, Cuda. Gratuluję pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Cuda wianki, na żywo zrywa beret. Gratuluję pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Lipca 2022 Share Napisano 5 Lipca 2022 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 23 Września 2022 Share Napisano 23 Września 2022 No piękny masz motocykl, a gdzie model?!? Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca łeb rozwalony na kawałki. Tyle roboty, tyle technik... Widziałem na żywo w tym roku w Bytomiu i jak przeczytałem że to skracz to mi mowę odjęło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca Hej, Dzięki Do tego jeszcze kilka lat na zbudowanie tego modelu. A dzisiaj - kiedy druk 3D robi się coraz bardziej dostępny zbudowanie motocykla od podstaw to już tyko kwestia kilku miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi