copycat Napisano 4 Sierpnia 2022 Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Model wzorowany na pojazdach wojsk Agat. Chociaż teraz bym go zrobił jednak jako amerykańca, może z inną wieżyczką. Nowe wydanie jest ciekawe. Sam model, bardzo trudny, chociaż spasowany rewelacyjnie. Ilość detali i dostępnych dodatków pozwala bawić się w nieskończoność. Sam silnik to model w modelu. Nie dałem rejestracji, z lenistwa, zresztą ten z wystawy miał zdjęte. 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Sierpnia 2022 Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Świetny model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 4 Sierpnia 2022 Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Ja to panie pod wrażeniem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Sierpnia 2022 Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Budowa, malowanie i brudzenie - klasa światowa. W mojej opinii najbardziej efektowny model M-ATV na polskich forach modelarskich. I ten wariant malowania - palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Sierpnia 2022 Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Jak dla mnie to pozamiatałeś tym autkiem! Świetnie zdetalowany, bardzo schludnie i pieczołowicie pomalowany no i do tego idealnie dobrane brudzenie. Gdybym miał wskazać co podoba mi się w tej pracy najbardziej to powiedziałbym... że nie wiem Wszystko tutaj wybitnie ze sobą współgra i idealnie trafia w moje oko tworząc fantastyczną kompozycję. Internaszynal lewel! Z dwóch rąk gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Sierpnia 2022 Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Świetnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Sierpnia 2022 Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 Nie napiszę, ze fajnie Tobie wyszedł, bo…on sam się nie zrobił. Tak wiec- świetna robota i efekt końcowy bardzo spektakularny. Teoretycznie tego modelu zepsuć się nie da z racji jakości RFM, ale zbudowałeś bardzo elegancka miniaturę M-ATV. Podoba mi się w wielu aspektach, wiec o detalach pisać nie bedę. Finał bardzo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 7 Sierpnia 2022 Share Napisano 7 Sierpnia 2022 Kawał dobrej roboty. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Pozamiatane... Może ja też tak, kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi