HKK Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Na zdjęciu wygląda jednak trochę inaczej. Trzeba poczekać aż wyjdzie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Na pierwszy ujęciu, zrobionym od góry, nie wygląda tak płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca W dniu 22.03.2025 o 08:12, ArtuRze napisał: Na pierwszy ujęciu, zrobionym od góry, nie wygląda tak płasko. Expand Dlatego napisałem że trzeba poczekać na model. W międzyczasie zrobię sobie Hawka z AZ Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Dodatki do Curtissa można już pooglądać: https://armahobbynews.pl/blog/2025/03/24/curtiss-h-75-plik-3d-70080/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca A tutaj nowy klon Ki-43: https://armahobbynews.pl/blog/2025/03/25/ki-43-ii-hayabusa-foreign-service-instrukcja-modelu-70079/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Są kalki i maski na Armowego Curtissa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Dziś zaczęli rozsyłać "niejapońskie" K-43 i foto-aircobry w 72 Na Curtiss'a czekamy... Edytowane 10 Kwietnia przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia W dniu 10.04.2025 o 09:57, martinello napisał: Dziś zaczęli rozsyłać "niejapońskie" K-43 i foto-aircobry w 72 Na Curtiss'a czekamy... Expand taki to koniec lutego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Mogli by dać chociaż jakąś informację o Hawku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Ponoć dostali od ,,modelarzy zielone światło " na opóźnienie, by -jak to sami sformułowali - nie spiesząc się ,dopracować wszystko na cacy . Jest jakieś półtora miesiąca po deklarowanej dacie ,wiec albo to będzie model wybitny ( tyle czasu dopieszczany ) albo ,,babol' (tyle czasu poprawiany) ;na co obstawiacie ? Aha i jeszcze jest to wersja z pojedynczym km'em w każdym płacie ,na bardziej ,,popularną'' z dwoma przyjdzie pewnie poczekać do nowego roku -przy takim tempie - a gdzie z silnikami Cyclone ;chyba rok z dobrym okładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Już to napisałem na FB ale powtórzę tutaj. Napisy na ster kierunku razem z pasami to spore zaskoczenie jak dla mnie. Mogli też dać same napisy bo sporo osób takie pasy maluje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Może jestem naiwny, ale wierzę w ten model i jestem gotów poczekać, ale denerwuje mnie brak jakiś konkretnych informacji, realnych dat... Myślę, że jak w grudniu się mówi, że model będzie w lutym, a w kwietniu jest cisza, to jest to pewien rodzaj braku szacunku do klienta, który za model zapłacił już w grudniu... Rozumiem, że proces projektowania i produkcji trwa, generuje nieprzewidziane problemy, ale wydaję mi się, że Arma jest już na tyle dojrzałą firmą, że potrafi w miarę realnie ocenić na jakim jest etapie i ile może to jeszcze potrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Według jednej z krajowych hurtowni: "Dostępność – do końca przyszłego tygodnia." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 10.04.2025 o 17:27, Xmen napisał: Napisy na ster kierunku razem z pasami to spore zaskoczenie jak dla mnie. Expand Pomysł na osobne napisy dobry, ale zaskoczenie że ich nie ma? Byłoby, gdyby inni producenci coś takiego oferowali. Jakoś nie kojarzę. Mogę się mylić. Edytowane 11 Kwietnia przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 10.04.2025 o 18:42, grane napisał: rodzaj braku szacunku do klienta, który za model zapłacił już w grudniu... Expand Dlatego przedpłaty na modele zawsze uważałem za wątpliwą praktykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 13:51, HKK napisał: Pomysł na osobne napisy dobry, ale zaskoczenie że ich nie ma? Byłoby, gdyby inni producenci coś takiego oferowali. Jakoś nie kojarzę. Mogę się mylić. Expand Pierwsze z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 11.04.2025 o 13:51, HKK napisał: Pomysł na osobne napisy dobry, ale zaskoczenie że ich nie ma? Byłoby, gdyby inni producenci coś takiego oferowali. Jakoś nie kojarzę. Mogę się mylić. Expand https://www.mojehobby.pl/products/Dewoitine-D.520-over-Africa.html#gallery_start https://www.mojehobby.pl/products/Dewoitine-D.520-France-1940.html#gallery_start https://www.mojehobby.pl/products/Dewoitine-D520.html#gallery_start https://www.mojehobby.pl/products/Dewoitine-D.520-French-Aces-w-Staff-Car.html#gallery_start https://www.mojehobby.pl/products/Dewoitine-D.-520.html#gallery_start https://www.mojehobby.pl/products/Morane-Saulnier-MS.406C.1-Battle-Of-France.html#gallery_start https://www.mojehobby.pl/products/Morane-Saulnier-MS.406-Middle-East-Hasegawa.html#gallery_start Edytowane 11 Kwietnia przez caughtinthemiddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Bardziej chodziło mi o producentów zestawów a nie aftermarketowych kalek. Hobby2000 też w zasadzie producentem zestawów nie jest. Ale widzę, że Dora Wings też daje osobne napisy w swoich Francuzach. Więc ok, szkoda, że AH o tym nie pomyslała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 11.04.2025 o 14:27, HKK napisał: Bardziej chodziło mi o producentów zestawów a nie aftermarketowych kalek. Hobby2000 też w zasadzie producentem zestawów nie jest. Ale widzę, że Dora Wings też daje osobne napisy w swoich Francuzach. Więc ok, szkoda, że AH o tym nie pomyslała. Expand Specjalnie dla kolegi. Kalkomania z zestawu 72013 z roku 2000 firmy AML który posiadam. Edytowane 11 Kwietnia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 14:34, Xmen napisał: Kalkomania z zestawu 72013 z roku 2000 firmy AML który posiadam. Expand Uświadomiłeś mi, że też mam ten zestaw gdzies w czeluściach. Nawet go kiedyś zacząłem budować, ale odpuściłem, bo wielce słaby. Chyba wolę kalki Techmodu z napisami, niż te osobne napisy z AML. Ale się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 15:02, HKK napisał: Chyba wolę kalki Techmodu z napisami, niż te osobne napisy z AML Expand Ja zaś wolałbym mieć możliwość wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 15:05, Xmen napisał: Ja zaś wolałbym mieć możliwość wyboru. Expand Coś jak tutaj? - pasy z napisami - same pasy - osobne napisy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 15:30, Skawinski napisał: Coś jak tutaj? - pasy z napisami - same pasy - osobne napisy Expand Same napisy i pasy z napisami by wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) W dniu 11.04.2025 o 15:44, Xmen napisał: Same napisy i pasy z napisami by wystarczyło Expand No dobra, przyznaję, te pasy bez napisów to do malowania gdzie na sterze kierunku nie było tych ostatnich Edytowane 11 Kwietnia przez Skawinski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi